Spatii comerciale, de depozitare/industriale sau de birouri de inchiriat in Municipiul Ramnicu Valcea


Spatii comerciale, de depozitare/industriale sau de birouri de inchiriat in Municipiul Ramnicu Valcea

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

           Un top făcut de revista Forbes România, clasa Municipiul Râmnicu Vâlcea pe locul 25 al celor mai bune orașe pentru afaceri. Acest loc de mijocul clasamentului nu este tocmai un lucru de mândrie pentru Municipiul Râmnicu Vâlcea, acesta nereușind să își pună în valoare atuurile sale. În condițiile în care se va construe într-un final o autostradă care să lege Sibiul de Pitești, Râmnicu Vâlcea ar putea să profite de acest aspect, pentru că exporturile ar fi mult mai ușor de făcut decât în condițiile actuale. În momentul de față, drumul național ce leagă Râmnicu Vâlcea de Sibiu este un drum foarte aglomerat, în multe sectoare de drum depășirea fiind foarte greu de făcut.
         Chiar și în condițiile actuale, în care infrastructura rutieră din zonă nu favorizează exporturile, autoritățile locale ar putea face mai mult pentru atragerea de noi investitori. De altfel, nivelul investițiilor străine directe este destul de mic, acesta fiind de doar 175 de milioane de euro, o valoare mult mai mică decât în județe vecine precum Argeș sau Sibiu. Crearea de noi parcuri industriale poate fi o soluție de pus în aplicare de către autoritățile locale, după modelul altor orașe din țară precum Sibiu, Oradea sau Cluj – Napoca. Antreprenorii pot găsi la Râmnicu Vâlcea suficiente spații comerciale, de depozitare / industriale sau de birouri pentru desfășurarea activității acestora. Pentru producția industrială pe scară foarte mare este nevoie de parcuri industriale, însă pentru producția pe scară mai mică, în oraș se poate găsi câteva spații pretabile pentru astfel de activități.
        Spațiile comerciale din Municipiul Râmnicu Vâlcea sunt de multe ori moderne și dispun de toate utilitățile și faciltățile posibile. Fie că e vorba de spații pentru magazine de orice tip, farmacii, restaurante, cafenele, baruri sau săli de jocuri, spațiile din Râmnicu Vâlcea sunt pretabile pentru astfel de activități. Astfel, un spațiu comercial situat la parterul unui bloc nou de locuințe de 7 etaje din zona Lenin Sud, se închirează cu suma lunară de 10 euro pe metru pătrat. Spațiul are o suprafață utilă de 121 de metri pătrați și dispune de toate utilitățile (curent electric trifazic, gaz, apă curentă și canalizare), dar mai dispune și de gresie, grupuri sanitare, centrală termică pe gaz și o vitrină de peste 10 metri liniari.
           Cei interesați de activitatea industrială sau de depozitare la scară foarte mare, pot găsi un astfel de spațiu gen hală metalică, în apropiere de Combinatul Oltchim. Spațiul are o suprafață utilă de 3,000 de metri pătrați, dispune de toate utilitățile pentru producție/depozitare, suprafață betonată, acces TIR, parcare auto și pentru TIR, dar și spațiu pentru birouri sau grupuri sanitare. Chiria lunară este de 3,99 euro pe metru pătrat, la care se mai adaugă TVA, suma fiind negociabilă.
         În zona centrală a orașului, sunt disponibile spre închiriere birouri cu suprafețe cuprinse între 10 și 14 metri pătrați. Chiria lunară este de 7 euro pe metru pătrat, la care se mai adaugă TVA.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Spatii comerciale, de depozitare/industriale sau de birouri de inchiriat in Municipiul Ramnicu Valcea

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018