Oferte de apartamente de 2 camere din Municipiul Oradea


Oferte de apartamente de 2 camere din Municipiul Oradea

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

           Municipiul Oradea este de multe ori dat ca un exemplu în ceea ce privește eficiența administrației publice locale, în ultimii ani acest oraș transformându-se într-o veritabilă perlă din vestul României. Primăria și Consiliul Local Oradea au transformat radical centrul orașului, scotând în valoare clădirile foarte frumoase de tip Art Nouveau, investind în artere pietonale, sau în spații de promenadă sau verzi de-a lungul Crișului Repede. Este de asemenea de referință și investiția în Aqua Park-ul din Oradea, cel mai modern din vestul României, investiție realizată cu fonduri europene de către administrația public locală. Calitatea transportului public s-a îmbunătățit considerabil în ultimii, fiind achiziționate tramvaie și autobuze moderne.
            Toate aceste investiții au îmbunătățit calitatea vieții din Oradea, transformând acest oraș într-unul foarte atractiv pentru locuitori. Piața imobiliară din Oradea a cunoscut un avânt considerabil, tot mai multe locuințe fiind tranzacționate în oraș, fie că e vorba de locuințe din blocuri de locuințe vechi sau de locuințe din blocuri de locuințe noi. Cele mai multe oferte de locuințe de pe piața imobiliară a Municipiului Oradea sunt pentru apartamentele de 2 camere. Prețurile acestora pot să difere în funcție de locație, suprafață, finisaje sau alte aspecte. Astfel, prețurile apartamentelor de 2 camere din Oradea pot porni de la valori de 23,000 de euro și pot urca până la valori de 109,000 de euro.
             Un apartament de 2 camere semidecomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe din zona Nufărul, lângă cartierul Prima, se vinde la prețul de 48,000 de euro. Apartamentul are o suprafață utilă de 49 de metri pătrați, fiind puternic modificat, balconul mai ales mărindu-se astfel dormitorul. Locuința dispune de instalație sanitară și de încălzire nouă, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet, ușă de siguranță și de mobilă făcută la comandă. Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat.
               Un alt apartament de 2 camere semidecomandat, de această dată situat la parterul unui bloc de locuințe din zona Nufărul, se vinde la prețul de 53,500 de euro. Apartamentul are o suprafață utilă de 50 de metri pătrați, fiind compus din dormitor, living generos, baie, hol și bucătărie. Locuința a suferit numeroase îmbunătățiri cum ar fi: geamuri termopan, uși de interior, instalațiile electrice, sanitare și de încălzire schimbate, gresie, faianță și parchet. Apartamentul dispune de finisaje foarte moderne, de mobilier făcut la comandă, de loc de parcare în fața blocului și boxă la subsol. Blocul de locuințe în care este situat apartamentul este foarte bine poziționat, fiind aproape de stații de transport în comun, farmacii, magazine, școală, grădiniță, instituții bancare, supermarketuri, spații verzi și de joacă.
                Investițiile în infrastructura orașului făcute de Primăria și Consiliul Local Oradea au reușit să îmbunătățească calitatea vieții din oraș și  să-l facă mult mai atractiv atât pentru localnici cât și pentru turiști. În urma investițiilor din oraș, Oradea se bucură de un centru vechi superb, de un Aqua Park la standarde occidentale, de bazin olimpic de înot, dar și de transport public mult îmbunătățit. Toate acestea pot atrage numeroase persoane să se mute în orașul de pe Crișul Repede.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de apartamente de 2 camere din Municipiul Oradea

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018