Oferte de chirii de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Galati


Oferte de chirii de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Galati

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

            In marile orașe ale țării locuințele de închiriat sunt la mare căutare, deoarece astfel de orașe prezintă diverse oportunități, atât pe piața muncii, cât și în ceea ce privește studiile universitare. Fiind al 8 – lea oraș al țării din punct de vedere al populației, în Galați există o cerere destul de mare pentru locuințe de închiriat. Cu o populație de aproximativ 250,000 de locuitori, Municipiul Galați are totuși instituții de studii superioare precum Universitatea Dunării de Jos, Universitatea Danubius, dar și ICEPRONAV (Institutul de Cercetare și Proiectare pentru Construcții Navale) sau UZINSIDER Engineering (Institutul de Cercetare și Proiectare pentru Produse Plate Metalice). Astfel de instituții de învățământ superior sunt capabile să atragă studenți din diverse zone ale țării, studenți care nu pot fi toți cazați în căminele studențești ale acestor instituții, aceștia fiind nevoiți să își caute chirie în locuințele din oraș.
              În condițiile în care piața muncii nu pare prea atractivă pentru persoane din alte zone ale țării, universitățile joacă un rol deosebit pentru piața imobiliară a chiriilor, deoarece acestea atrag foarte mulți chiriași în Galați. Cererea pentru locuințele de închiriat este într-o bună măsură asigurată de studenții veniți la studii în Galați. Oferta de locuințe de închiriat nu este chiar așa de bogată, dar este suficient de interesantă și variată. O bună parte din totalul de locuințe scoase la închiriat o reprezintă ponderea garsonierelor sau a apartamentelor de o cameră. Nivelul chiriilor în acest caz poate să difere în funcție de locație, suprafața utilă, finisaje, gradul de mobilare și alte aspecte care pot influența nivelul unei chirii într-un fel sau altul. Chiriile pentru garsonierele sau apartamentele de o cameră din Municipiul Galați pot porni de la valori de 75 de euro pe lună și pot ajunge până la valori de 300 de euro pe lună.
             Astfel, un apartament cu o cameră decomandat, situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona Nae Leonard, se închirează cu suma de 250 de euro pe lună. Apartamentul are o suprafață utilă de 42 de metri pătrați și dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, uși interioare moderne, centrală termică, aer condiționat, gresie, faianță și parchet. Locuința se închirează complet mobilată și utilată, mobilierul fiind foarte modern, iar electrocasnicele de ultimă generație.
             O garsonieră decomandată confort 1, situată la parterul unui bloc de locuințe din zona Mazepa 1, se închirează cu suma de 300 de euro pe lună. Locuința are o suprafață utilă de 40 de metri pătrați și dispune de ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, geamuri termopan, centrală termică, aer condiționat, gresie, faianță și parchet. Locuința se închirează complet mobilată și utilată, mobilierul fiind modern și de bun gust, iar electrocasnicele de marcă.
              De obicei, chiriile de garsoniere sau apartamente de o cameră sunt vânate de cupluri sau de persoane care doresc să locuiască singure, astfel de locuințe fiind foarte pretabile pentru aceste tipuri de chiriași.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Galati

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018