Oferte de chirii la garsoniere si apartamente de o camera din Municipiul Cluj – Napoca


Oferte de chirii la garsoniere si apartamente de o camera din Municipiul Cluj – Napoca

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

         Cu o ofertă de locuri de muncă demnă de invidiat, dar și cu un număr mare de facultăți și programe de studii ale celor mai mari universități clujene, Clujul  este un adevărat aspirator de forță de muncă și studenți din alte zone ale țării. Din zecile de mii de studenți care sunt în Cluj, doar o mică parte din aceștia pot fi cazați în cămine studențești, restul fiind nevoiți să își caute chirie prin cartierele Clujului. Locuința închiriată ar fi de recomandat să fie aproape de facultate sau măcar să asigure accesul facil spre facultate prin intermediul mijloacelor de transport public. Locurile de muncă din Cluj continuă să atragă foarte multe persoane din afara Clujului și chiar din toate zonele țării, datorită diversității și a salariilor mari oferite.
         Studenții și persoanele care e relochează în scop de serviciu la Cluj, pun o mare presiune pe piața imobiliară a chiriilor din Cluj, generând o creștere foarte mare pentru locuințe de închiriat. Din fericire pentru ei, piața imobiliară clujeană dispune de foarte multe oferte de chirii de locuințe, care să satisfacă cererea generată de studenți și de forța de muncă. Ofertele de chirii de garsoniere sau apartamente deo cameră din Cluj sunt foarte numeroase, variate și extrem de interesante Variația prețului la chirii pentru astfel de locuințe este generată de locație, suprafața utilă, finisaje, gradul de mobilare, dar și alte aspecte care pot influența prețul chiriei într-un fel sau altul. Astfel, prețurile chiriilor din Cluj pentru garsoniere sau apartamente de o cameră pot porni de la valori de 110 euro pe lună, pentru garsoniere confort 3 și pot ajunge până la valori de 1,000 de euro pe lună.
           Astfel, un apartament de o cameră decomandat, situat la un etaj intermediar al unui bloc nou de locuințe din zona Mărăști – Iulius Mall, se închirează la prețul de 300 de euro pe lună. Locuința are o suprafață utilă de 38 de metri pătrați și este compusă din hol, bucătărie, baie, cameră foarte spațioasă și o terasă de 6 metri pătrați. Apartamentul dispune de izolație termică exterioară, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, gresie, faianță, parchet și centrală termică proprie. Locuința se închirează complet mobilată și utilată, mobilierul fiind modern și de bun gust, iar electrocasnicele de cea mai bună calitate. Blocul de locuințe din care face parte apartamentul este situat la doar 3 minute de Iulius Mall.
          Alt apartament de o cameră decomandat, de această dată situat la parterul al unui imobil  din zona străzii Hașdeu, se închirează cu 400 de euro pe lună. Apartamentul are o suprafață utilă de 40 de metri pătrați și este compus din cameră, bucătărie, hol, baie și balcon închis. Locuința dispune de geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare modern, gresie, faianță, parchet și centrală termică. Apartamentul se închirează complet mobilat și utilat, mobilerul este modern și de bun gust, iar electrocasnicele sunt de ultimă generație.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii la garsoniere si apartamente de o camera din Municipiul Cluj – Napoca

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018