Spatii comerciale, de depozitare / industriale, sau de birouri din Municipiul Timisoara


Spatii comerciale, de depozitare / industriale, sau de birouri din Municipiul Timisoara

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

           O administrație foarte eficientă și transparentă a reușit să atragă la Timișoara numeroși investitori străini, mulți dintre aceștia activând în domeniul componentelor auto, companii precum Continental, Hella, Mahle, Draxlmaier sau TRW. Valoarea investițiilor străine directe este foarte mare, raportată la nivel național, sau la județul vecin (Arad), care are investiții străine directe mult mai mici. Acest indicativ se ridică la valoarea de 3,54 miliarde de euro, față de nivelul de 1,069 miliarde de euro înregistrat în județul Arad. Datorită acestor investiții județul Timiș înregistrează o rată a șomajului aproximativă de doar 1 %, șomajul fiind aproape inexistent în zonă. Timișoara a fost desemnat drept orașul cel mai dinamic din punct de vedere economic, dar și cel mai bun oraș pentru afaceri din România, conform publicației Forbes România.

           Autostrada A1, apropierea față de granița de Vest, aeroportul local, dar mai ales forța de muncă din oraș, sunt principalele argument ale investitorilor care au ales să investească aici. Timișoara mai poate absorbi investiții de amploare, care să atragă mai mulți investitori în oraș și care la rândul lor să creeze multe locuri de muncă. Autoritățile locale se dovedesc a fi foarte prietenoase cu mediul de business, creând un climat propice dezvoltării afacerilor. Antreprenorii au nevoie însă și de spații corespunzătoare pentru desfășurarea activității lor, spații de care piața imobiliară a Timișoarei le poate furniza spre închiriere. Fie că e vorba de spații comerciale, industriale, de depozitare sau de birouri, piața imobiliară sibiană poate furniza astfel de spații disponibile spre închiriere.

           Municipiul Timișoara are o zonă centrală foarte animată, această zonă fiind împânzită de magazine, cafenele, baruri, restaurante sau pensiuni turistice. O afacere bună ar fi amenajarea unui local în această zonă foarte intens frecventată. Pentru cei interesați de astfel de afaceri, un spațiu comercial de la demisolul unei clădiri istorice din zona Piața Traian, se închirează cu suma de 499 de euro pe lună. Spațiul are o suprafață utilă de 100 de metri pătrați, fiind amenajat cu boltă și cărămidă veche, restaurată. Acest spațiu dispune de grupuri sanitare și mobilier nou, fiind pretabil pentru bar, cafenea sau cramă.

            Cei ce doresc sa inchirieze spații industriale sau de depozitare, în jurul Timișoarei se pot găsi diverse astfel de spații. Un spațiu de depozitare cu o suprafață utilă de 1310 metri pătrați, cu rampă de încărcare, acces TIR este disponibil spre închiriere. Spațiul este racordat la toate utilitățile și se închirează cu suma lunară de 2,5 euro pe metru pătrat, la care se mai adaugă TVA.

            Piața imobiliară a Timișoarei dispune și de foarte multe spații de birouri, pentru cei care doresc să își desfășoare activitatea în astfel de spații, cele mai pretabile activități fiind firme de contabilitate, cabinet notariale sau de avocatură, mici firme de IT sau doar firme care au nevoie de un sediu social. Un spațiu frumos amenajat, dintr-un imobil de birouri de pe strada Cluj se închirează cu suma de 480 de euro pe lună.  Spațiul are o suprafață utilă de 50 de metri pătrați și dispune de amenajări și facilități moderne.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Spatii comerciale, de depozitare / industriale, sau de birouri din Municipiul Timisoara

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018