Oferte de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Brasov


Oferte de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Brasov

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

               Municipiul Brașov este unul dintre cele mai importante orașe din România și un adevărat pol economic din centrul României. Totodată este unul dintre cele mai frumoase orașe de la noi din țară, cu o arhitectură absolut deosebită și cu împrejurimi de-a dreptul superbe. Orașul are o ofertă de locuri de muncă de invidiat, ceea ce atrage alte persoane să se mute în Brașov. Deși platform industrială Tractorul nu mai există, între timp Brașovul s-a reprofilat și continuă să însemne ceva pe plan industrial. (în perioada comunistă fiind poate cel mai important pol industrial din provincie)
               Salariul mediu din Brașov este unul dintre cele mai ridicate din țară, iar acest lucru se reflect în puterea de cumpărare a brașovenilor și are aspecte însemnate și asupra pieței imobiliare din oraș, aceasta fiind una dintre cele mai dinamice piețe imobiliare din țară alături de București, Cluj – Napoca, Timișoara, Iași și Constanța. Brașovul este unul dintre cele mai active orașe pe plan imobiliar, numeroase proiecte rezidențiale fiind construite aici.
                Piața imobiliară locală are numeroase oferte de locuințe, pentru toate gusturile, preferințele și buzunarele românilor. În ceea ce privește garsonierele, sau apartamentele de o cameră, ofertele sunt numeroase, variate și extrem de interesante. Prețurile pentru astfel de locuințe pot varia de la sume de sub 10,000 de euro pentru garsoniere confort 3 și pot ajunge până la sume de aproape 90,000 de euro, pentru acele apartamente de o cameră gen studio, care pot fi închiriate și în regim hotelier. Diferențele de preț se datorează locației, suprafeței, finisajelor și a altor aspecte.
                 Astfel, o garsonieră spațioasă decomandată, situată la etajul 5 al unui bloc nou dintr-o zonă bună a Brașovului se vinde la prețul de 33,000 de euro. Garsoniera are o suprafață utilă de 32 de metri pătrați și se compune din baie mare, hol, cameră și bucătărie. Locuința dispune de finisaje de cea mai bună calitate: gresie, faianță și parchet, dar mai dispune și de centrală termică proprie, geamuri termopan, izolație termică exterioară și ușă metalică la intrare. Blocul are și uscătorie pe etajul unde este situată această garsonieră.
                 O altă garsonieră decomandată, de această dată situată la parterul unui bloc nou de locuințe din zona Aurel Vlaicu/Griviței se vinde cu prețul de 42,000 de euro. Garsoniera are o suprafață utilă de 40 de metri pătrați și este compusă din hol, baie, cameră și bucătărie, la care se mai adaugă un balcon/terasă de 4 metri pătrați. Locuința dispune de finisaje de înaltă calitate: gresie, faianță, parchet, uși interioare albe, dar mai și dispune de izolație termică exterioară, geamuri termopan, ușă metalică la intrare și centrală termică proprie.
                   Brașovul dispune de foarte multe oferte de garsoniere și apartamente de o cameră, multe dintre acestea fiind la prețuri destul de bune. Sunt numeroase situații în care proprietarii accept și varianta de plată a creditului ipotecar sau a celui contractat prin Programul „Prima Casă”. Așadar, cei interesați de o astfel de achiziție în Brașov chiar au de unde alege, iar proprietarii sunt de multe ori foarte flexibili în privința modalității de plată.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Brasov

Arhiva

 July 2024
 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018