Oferte de chirii de apartamente de 2 camere din Municipiul Craiova


Oferte de chirii de apartamente de 2 camere din Municipiul Craiova

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

         Piața imobiliară din Municipiul Craiova este cea mai dinamică și mai activă pe segmentul chiriilor rezidențiale din toată zona Olteniei. La câte are orașul de oferit, acest lucru chiar nu e de mirare. Fie că e vorba de parcuri absolut superbe, viață culturală și sportivă foarte activă, spații comerciale moderne, dar mai ales locuri de muncă atractive și instituții de învățământ superior recunoscute la nivel național, toate aceste ingrediente asigură rețeta succesului pentru piața imobilară a Craiovei, chiar și pe segmentul chiriilor.
         Universitățile prezente pe plan local, precum Universitatea din Craiova, Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, sau Universitatea Mihai Viteazul au capacitatea de a atrage studenți din diverse zone ale țării. Capacitatea de cazare în căminele studențești nu poate acoperi cererea de locuințe de închiriat pentru studenții din alte localități, iar aceștia se văd nevoiți să își caute locuințe în chirie. De cele mai multe ori aleg să locuiască la comun, tocmai de aceea apartamentele de 2 camere scoase spre închiriere sunt foarte vânate de către studenți. Cererea de locuințe de închiriat este destul de mare, evident nu la fel de mare precum în alte mari orașe universitare precum Cluj – Napoca, Iași sau Timișoara, dar și oferta este pe măsura cererii, fiind foarte bogată, variată și interesantă.
         În privința apartamentelor de 2 camere disponibile spre închiriere, acestea au cea mai mare pondere din totalul locuințelor scoase la închiriere. Nivelul chiriilor poate varia în funcție de locație, suprafață, finisaje, grad de mobilare și utilare, dar și de alte aspecte care pot influența într-un fel sau altul valoarea chiriei pentru o locuință. Chiriile pentru apartamentele de 2 camere din Municipiul Craiova pot porni de la valori de 150 de euro pe lună și pot ajunge până la valori de 600 de euro pe lună.
         Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 6 etaje din centrul orașului, zona Patria, se închirează cu suma de 250 de euro pe lună. Apartamentul are o suprafață utilă de 50 de metri pătrați și dispune de îmbunătățiri precum geamuri termopan, ușă metalică la intrare, gresie, faianță și parchet. Locuința se închirează complet mobilată și utilată, mobilierul fiind de bun gust, iar electrocasnicele de calitate. Blocul de locuințe în care este situat apartamentul oferă acces facil spre orice punct de interes din oraș.
          Un alt apartament de 2 camere, de această dată semidecomandat și situat la etajul 5 al unui bloc nou de locuințe dintr-o zonă bună a orașului, se închirează cu suma de 400 de euro pe lună. Apartamentul are o suprafață utilă de 72 de metri pătrați și dispune de dotări precum: izolație termică exterioară, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, centrală termică, gresie, faianță și parchet. Locuința se închirează complet mobilată și utilată, mobilierul fiind complet nou și de bun gust, iar electrocasnicele de ultimă generație.
         Cine este interesat să închirieze apartamente de 2 camere din Municipiul Craiova se pot bucura de bogata ofertă de astfel de locuințe disponibile spre închiriere.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii de apartamente de 2 camere din Municipiul Craiova

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018