Oferte de chirii pentru garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Bucuresti


Oferte de chirii pentru garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Bucuresti

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

              Piața imobiliară a chiriilor depinde foarte mult de oferta de locuri de muncă, precum și de numărul de studenți din oraș. În ambele situații, Bucureștiul stă cel mai bine la nivel național. Municipiul București are cea mai bogată și variată ofertă de locuri de muncă, foarte multe dintre acestea fiind bine plătite. Acest lucru atrage forță de muncă din toate zonele țării. Aceste persoane care vin în București în scop de serviciu, de cele mai multe ori sunt în căutarea unei locuințe pentru închiriere.
            Municipiul București are totodată și cel mai mare număr de studenți din țară, studenți din toate colțurile țării venind la studii în București. Universitățile bucureștene pot să asigure cazare în propriile cămine studențești doar unui număr foarte limitat de studenți, restul acestora fiind nevoiți să își caute locuință de închiriat. Astfel, atât forța de muncă nou venită în București, cât și numărul mare de studenți sunt principalii chiriași ai locuințelor de pe piața imobiliară bucureșteană.  Ofertele de chirii de garsoniere sau apartamente de o cameră sunt extrem de numeroase, foarte variate și interesante. Variația prețurilor la chirii pentru acest tip de locuințe este generată de locație, suprafață utilă, finisaje, gradul de mobilare și alte aspecte care pot influența nivelul chiriei. Prețurile la chirii pentru garsonierele sau apartamentele de o cameră din București pot porni de la valori de sub 150 de euro pe lună pentru garsoniere confort 3 și pot ajunge până la valori de peste 4,300 de euro pe lună.
             O garsonieră decomandată, situată la etajul 2 al unui bloc de locuințe din zona Titan se închirează cu prețul de 220 de euro pe lună. Garsoniera are o suprafață utilă de 38 de metri pătrați și este compusă din sufrageri, hol, baie, bucătărie și balcon. Locuința dispune de geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare schimbate, gresie, faianță și parchet. Garsoniera se închirează complet mobilată și utilată, dispunând de mobilier modern, dar și de aer condiționat, frigider, aragaz, mașină de spălat și TV. Blocul de locuințe din care face parte garsoniera este situat la doar 3 minute de stație de metrou.
             O altă garsonieră decomandată, de această dată situată la etajul 4 al unui bloc nou de locuințe din zona Theodor Pallady se închirează cu 300 de euro pe lună. Garsoniera este la prima închiriere, are o suprafață utilă de 36 de metri pătrați și  este compusă din sufragerie, hol, baie, bucătărie și balcon. Locuința dispune de izolație termică exterioară, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, centrală termică proprie, gresie, faianță și parchet. Garsonieră se închirează complet mobilată și utilată, aceasta având mobilier modern și electrocasnice de ultimă generație.
             Garsonierele sau apartamentele de o cameră din București sunt pretabile pentru persoane care doresc să locuiască singure sau pentru cupluri. Aceste tipuri de chiriași au de unde să aleagă garsoniera sau apartamentul de o cameră în care se simt cel mai bine și unde se pot considera acasă.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii pentru garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Bucuresti

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018