Oferte de chirii pentru spatii comerciale din Municipiul Bucuresti


Oferte de chirii pentru spatii comerciale din Municipiul Bucuresti

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

           Nu este de mirare faptul că Bucureștiul are cele mai multe firme active din România, fiind orașul din România cu cel mai dezvoltat antreprenoriat. Nivelul dezvoltări economice a Municipiului București este dat și de micile afaceri, nu doar de marile companii multinaționale care au birouri în Capitală. Municipiul București conduce la capitolul cele mai mari salarii, cea mai mare putere de cumpărare, acestea creând un climat foarte favorabil dezvoltării afacerilor de orice tip. Bucureștiul nu doar că are cea mai numeroasă populație, la care se mai adaugă numeroșii navetiști care vin la munc ă zilnic în București, dar totodată are și cel mai mare număr de turiști, turiști care cheltuie bani în hotelurile și localurile bucureștene.
           Orice tip de afacere are șanse mari să prospere în București, fie că e vorba de un mic restaurant tip fast – food, o mică patiserie sau un local gen bar, restaurant, magazin. Pentru astfel de afaceri e nevoie de spații comerciale corespunzătoare, spații care pot fi găsite din abundență în Municipiul București. Piața imobiliară bucureșteană dispune de o ofertă foarte bogată, variată și interesantă de spații comerciale. Astfel, un spațiu comercial de 21 de metri pătrați, din zona Sălajan se închirează cu prețul de 1,790 de euro pe lună, negociabil. Spațiul dispune de un vad comercial foarte bun cu un trafic pietonal intens, are 2 laturi de vitrină, în prezent în acest spațiu fiind cramă de vinuri. Exact lângă acest spațiu putem găsi o farmacie.
           Pentru cei interesați să își deschidă un club de noapte, sau un cazinou, un spațiu situat la subsolul unui imobil din apropierea centrului Capitalei poate fi exact ceea ce caută. Spațiu are o suprafață utilă de 450 de metri pătrați, 3 căi de acces și face parte dintr-o clădire consolidată. Acest spațiu este delimitat în 3 locații conectate între ele, fiecare cu grupul sanitar propriu și dispune de autorizație ISU și de toate actele la zi. În trecut, în această locație a mai funcționat cu succes alte cluburi, tocmai de aceea spațiul este pretabil pentru astfel de activitate. Chiria percepută pentru acest spațiu este de 3,000 de euro pe lună.
           Alt spațiu comercial, de această dată de 35 de metri pătrați și situat pe o arteră comercială destul de important a Municipiul București se închirează la prețul de 600 de euro pe lună. Acest spațiu este de tip open – space, dispune de grup sanitar propriu, amenajări interioare de bun gust, acces secundar și vitrină de 4,5 metri liniari. Spațiul are un vad comercial foarte bun, iar în vecinătate pot fi găsite un magazine de haine și un fast food. Acest spațiu este foarte pretabil pentru activități de genul cofetărie – patiserie.
           Municipiul București dispune de un climat foarte favorabil dezvoltării afacerilor, populația foarte numeroasă, numărul mare de turiști sau navetiști încurajând activitățile comerciale. Puterea de cumpărare foarte mare a populației locale, navetiștilor sau a turiștilor încurajează mai ales activitățile de tip fast – food, patiserie, restaurant, cofetărie sau chiar localuri, baruri și cluburi de noapte.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii pentru spatii comerciale din Municipiul Bucuresti

Arhiva

 July 2024
 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018