Oferte de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Sfantu Gheorghe


Oferte de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Sfantu Gheorghe

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

          Situat la aproximativ 32 de km de Municipiul Brașov, Sfântu Gheorghe este reședința județului Covasna și totodată cel mai populat și mai important oraș al acestui mic județ. Municipiul Sfântu Gheorghe are o populație de aproximativ 55,000 de locuitori, fiind printre reședințele de județ din România cu cea mai mică populație. Populația orașului este în continuă scădere față de acum de ani, printre cauzele care au dus la depopularea orașului fiind sporul natural negativ, dar mai ales lipsa locurilor de muncă, care a generat migrația tinerilor în special spre orașe precum Brașov, Târgu Mureș sau Cluj – Napoca. În oraș, populația de etnie maghiară este majoritară, aceasta având un  procent de aproape 75 % din populația orașului.
           Economia orașului se bazează pe industria alimentară, industria mobilei, a tricotajelor și confecțiilor, dar și pe domeniul comerțului și serviciilor, mai ales a turismului. Toate aceste domenii economice nu asigură locuri de muncă suficiente pentru localnicii orașului, iar locurile de muncă pe care le asigură sunt mai degrabă prost plătite. De aici rezultă o putere de cumpărare scăzută, care se resimte pe piața imobiliară locală. Numărul de tranzacții imobiliare este extrem de mic, iar valoarea locuințelor este mică. Nu sunt foarte multe apartamente disponibile spre vânzare pe piața imobiliară din localitate, iar ofertele de locuințe sunt mai degrabă foarte limitate, dar interesante și poate chiar atractive din punct de vedere al prețului. În ceea ce privește ofertele de garsoniere sau apartamente de o cameră din Municipiul Sfântu Gheorghe, acestea sunt foarte puține, cei interesați neavând prea multe opțiuni de alegere. Variația prețurilor pentru astfel de locuințe se datorează locației, suprafeței utile, finisajelor, dar și altor aspecte care pot influența prețul locuințelor mai mult sau mai puțin. Prețurile pentru garsoniere sau apartamente de o cameră din Municipiul Sfântu Gheorghe pot porni de la valori de 11,500 de euro și pot ajunge până la valori de 32,000 de euro.
            Astfel, o garsonieră decomandată situată la etajul 3 al unui bloc de locuințe dintr-o zonă bună a orașului Sfântu Gheoarghe, se vinde la prețul de 22,000 de euro. Garsoniera este spațioasă și este compusă din hol, baie, bucătărie, cameră și balcon. Locuința a fost renovată, printre îmbunătățirile aduse putându-se număra: ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Blocul de locuințe din care face parte garsoniera este în apropiere de Lidl.
            O altă garsonieră decomandată, de această dată situată la etajul 6 al unui bloc de locuințe dintr-o zonă bună a orașului, se vinde la prețul de 32,000 de euro. Garsoniera are o suprafață utilă de 41 de metri pătrați și este compusă din hol, baie, bucătărie, cameră și balcon. Locuința a suferit o serie modificări în urma unor lucrări de renovare, iar printre îmbunătățirile aduse putem enumera: centrală termică, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare schimbate, gresie, faianță și parchet laminat.
             Prețurile garsoniererelor sau a apartamentelor de o cameră din Municipiul Sfântu Gheorghe sunt la prețuri mai degrabă modice, deoarece cererea este foarte mică pentru locuințe.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Sfantu Gheorghe

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018