Oferte de chirii de apartamente de 2 camere din Municipiul Bucuresti


Oferte de chirii de apartamente de 2 camere din Municipiul Bucuresti

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

             Când vine vorba de forța de muncă sau de studenți, putem spune că Bucureștiul este un adevărat aspirator, acest oraș atrăgând cele mai multe persoane care sunt în căutarea unui loc de muncă, sau care vor să își continue studiile. Oferta de locuri de muncă din București este foarte bogată și diversificată și cuprinde foarte multe locuri de muncă în domenii precum IT, outsourcing, servicii financiare etc., locuri de muncă care sunt extrem de bine plătite. În ceea ce privește învățământul superior, Bucureștiul dispune de cea mai variată ofertă, studenții având opțiunea de a studia de la domenii precum medicină, inginerie la domenii precum limbi străine sau economic.
            Pentru ca universitățile de stat bucureștene au locuri de cazare foarte limitate în propriile complexe studențești de cămine, foarte mulți studenți se văd obligați să își caute chirie pe piața imobiliară a Bucureștiului. Cererea este foarte mare pentru locuințele de închiriat, mai ales dacă vorbim de apartamente de 2 camere, care sunt foarte căutate de grupuri de studenți, sau de persoane care muncesc, dar doresc să locuiască la comun pentru a micșora cheltuielile legate de cazare și utilități. Din fericire pentru aceștia, și oferta de apartamente de 2 camere disponibile spre închiriere pe piața imobiliară bucureșteană este foarte mare. Variația prețurilor la chirii pentru astfel de locuințe este dată de locație, suprafața utilă, finisaje, gradul de mobilare și utilare, dar și de alte aspecte care pot influența pozitiv sau negativ chiria unei locuințe.
               Pentru apartamentele de 2 camere, prețurile la chirii pot porni de la valori de sub 200 de euro pe lună și pot ajunge până la valori de peste 2,000 de euro pe lună. Astfel, un apartament de 2 camere în buclă, situat la parterul unui bloc de locuințe din zona Drumul Taberei se închirează cu prețul de 270 de euro pe lună. Apartamentul are o suprafață utilă de 55 de metri pătrați și este compus din hol, baie, bucătărie, sufrageri și balcon. Locuința dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan cu gratii, gresie, faianță și parchet. Apartamentul este racordat la sistemul centralizat de încălzire, dispune de mobilier de bun gust și de electrocasnice precum: mașină de spălat, frigider și aragaz. Blocul din care face parte apartamentul este situat foarte aproape de stații RATB, în zonă mai fiind magazine precum Auchan, Mega Image, Carrefour, dar și bănci, școli, grădinițe și alte magazine.
               Un alt apartament de 2 camere, de această dată decomandat și situat la etajul 7 al unui bloc nou de locuințe din zona Politehnica, se închirează la prețul de 550 de euro pe lună. Apartamentul are o suprafață utilă de 60 de metri pătrați, este la prima închiriere și este compus din hol, baie, bucătărie, living, dormitor și balcon. Locuința dispune de finisaje de cea mai bună calitate (gresie, faianță, parchet), dar și de geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, centrală termică, aer condiționat, mobilier modern făcut la comandă și electrocasnice precum: plită pe gaz, cuptor electric, frigider, mașină de spălat, hotă și TV.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii de apartamente de 2 camere din Municipiul Bucuresti

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018