Oferte de chirii pentru spatii comerciale, de birouri si logistice din Municipiul Arad


Oferte de chirii pentru spatii comerciale, de birouri si logistice din Municipiul Arad

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

         O piață imobiliară foarte ofertantă pe segmentul chiriilor de spații comerciale, logistice și de birouri poate constitui un barometru economic foarte relevant pentru orice oraș. Municipiul Arad are suficient de multe avantaje pentru a atrage și mai mulți investitori, care la rândul lor să genereze și mai multe locuri de muncă. Aradul nu doar că dispune de resursa umană calificată, dar prin poziționarea sa strategică în apropierea autostrăzii și aproape de graniță, dar și prin spațiile deja existente disponibile pentru închiriat, Municipiul Arad are un potențial mare în a atrage mai mulți investitori.
        Spațiile pentru desfășurarea de activități economice din Municipiul Arad se împart în spații comerciale, spații logistice și spații de birouri. Astfel, un spațiu comercial situat în zona Ultracentrală a Municipiului Arad se închirează cu 2,750 de euro pe lună. Acest spațiu are o suprafață utilă de 200 de metri pătrați, un front stradal de 10 metri pătrați și este compus dintr-o încăpere mare gen open space, o încăpere mai mică, birou, chicinetă și grup sanitar. Spațiul dispune de apă, gaz, canalizare, curent electric, aer condiționat, încălzire prin centrală proprie pe gaz și contor de apă. Acesta este modern amenajat cu gresie, faianță, geamuri termopan, având intrare direct din stradă. Chiria este negociabilă, iar spațiul se pretează pentru orice tip de activitate.
        În privința halelor de producție sau de depozitare, sunt oferte de chirii pentru astfel de spații chiar noi, dar și pentru spații mai vechi la prețuri foarte accesibile. Astfel, în Arad pe drumul Curticiului la km 4 se pot găsi mai multe hale de închiriate foarte pretabile pentru activități de producție sau de depozitare. Prețul de închiriere se stabilește în funcție de necesități și de suprafața închiriată, prețul unitar putând varia între 0,4 euro/metru pătrat și 0,7 euro/metru pătrat.
        Dacă în orașul rival Timișoara are loc o dezvoltare fără precedent a clădirilor de birouri, inaugurându-se tot mai mulți metri pătrați de birouri de înaltă calitate, Aradul nu se confruntă cu aceeași dezvoltare, dar are însă propriile sale clădiri de birouri clasa A. Dezvoltarea clădirilor de birouri este determinată de volumul investițiilor în sectorul IT, outsourcing sau de servicii, sectoare la care Aradul este mult în urma Timișoarei. Pentru firmele interesate de spații de birouri clasa A, clădirea de birouri Arad Plaza are o suprafață de închiriat disponibilă. Este vorba de 175 de metri pătrați de la etajul 1 al clădirii, spațiu care dispune de hol intrare, 2 grupuri sanitare și care se poate compartimenta în funcție de nevoile clientului. Încălzirea se face printr-o central termică pe gaz, iar spațiului îi revine 2 locuri de parcare în curte. Prețul unitar pentru acest spațiu este de 9 euro/metru pătrat la care se mai adaugă TVA.
        Potențialul economic al Aradului stă în calitatea resursei umane, dar și în infrastructura pe care acest oraș o are. Pentru mulți investitori Aradul se poate dovedi o veritabilă nestemată care de abia așteaptă să fie descoperită. Dacă există semnale că investitorii ar fi interesați să investească aici cu siguranță că vor apărea noi spații comerciale moderne, dar și spații logistice, industriale și de birouri la cele mai înalte standarde.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii pentru spatii comerciale, de birouri si logistice din Municipiul Arad

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018