Oferte de spatii comerciale, de depozitare / industriale sau de birouri din Municipiul Craiova


Oferte de spatii comerciale, de depozitare / industriale sau de birouri din Municipiul Craiova

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

             Municipiul Craiova a fost și rămâne unul dintre reperele industriale ale României, atât în perioada comunistă, cât și în perioada actuală. Cum era firesc în economia de piață, structura economic s-a diversificat, dezvoltându-se foarte mult și sectorul serviciilor, sau al altor ramuri economice. Deși nu dispune de infrastructura unor orașe precum București, Cluj – Napoca, Timișoara sau Constanța, Municipiul Craiova are propriile atuuri pentru dezvoltarea economică. Antreprenoriatul în oraș este destul de bine reprezentat, iar prezența unui colos industrial precum Ford la Craiova nu poate decât încuraja alți producători din domeniul auto să deschidă fabrici în Craiova, în contextul în care acestea ar putea livra direct componente fabricii Ford.
              Craiova este însă și un oraș foarte frumos, care dispune de un centru vechi foarte cochet și frumos amenajat, acesta fiind locul ideal pentru dezvoltarea afacerilor de genul restaurantelor și localurilor. Este clar că pentru o dezvoltare economic și mai aprofundată, un oraș are nevoie de multe spații pentru desfășurarea activităților economice. Municipiul Craiova deține în schimb suficiente spații comerciale, de depozitare / industriale sau de birouri, spații care fac ca acest oraș să fie foarte atractiv din punct de vedere al mediului economic.
            Astfel, un spațiu comercial din centrul vechi al Craiovei se închirează cu suma de 1,600 de euro pe lună. Spațiul este situat pe strada Lipscani și dispune de apă curentă, canalizare, curent electric 380V, gaze naturale, toalete clienți și personal, duș, vestiar, birou, spații de depozitare, 3 intrări și acces auto pentru aprovizionare. Acest spațiu dispune de monitorizare video și sistem de alarmă și este pretabil pentru activități de tip fast – food, cofetărie – patiserie.
            Craiova se poate dovedi un loc propice pentru spațiile de depozitare sau industriale, oferta de astfel de spații fiind destul de bogată și de variată. Astfel, un spațiu de depozitare / producție din comuna Cârcea, (de lângă Craiova), se închirează cu suma lunără de 2,80 euro/metru pătrat, la care se mai adaugă TVA. Spațiul are o suprafață utilă de 1,260 de metri pătrați și un teren aferent de 3,300 de metri pătrați. Hala are o zonă de birouri și un zonă de depozitare / producție, fiind racordată la apă curentă, canalizare și curent electric. Spațiul dispune de parcări betonate, acces auto și TIR, 5 uși mobile și este situat la 800 de metri de Selgros, în apropiere de Eurocar, Euromagnum și Lactag. În trecut spațiul a funcționat ca depozit de farmaceutice sau de cărți, acest spațiu fiind pretabil pentru depozitare sau chiar activități de producție.
             Deși nu se poate compara la număr de metri pătrați de spații de birouri clasa A cu orașe precum București, Cluj – Napoca, Timișoara sau Iași, Craiova dispune de suficiente spații de birouri moderne de închiriat. Astfel, un spațiu de birouri de 158 de metri pătrați, situat într-o clădire de birouri de pe Bulevardul Știrbei Vodă, se închirează cu suma lunară de 7 euro/ metru pătrat + TVA.  Spațiul este modern amenajat, și este compartimentat dintr-un spațiu de tip open space de 143 de metri pătrați, restul reprezentând 2 grupuri sanitare.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de spatii comerciale, de depozitare / industriale sau de birouri din Municipiul Craiova

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018