Garsoniere sau apartamente de o camera de inchiriat in Municipiul Timisoara


Garsoniere sau apartamente de o camera de inchiriat in Municipiul Timisoara

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

            Piața imobiliară a chiriilor depinde foarte mult de oferta de locuri de muncă, precum și de numărul de studenți din oraș. În ambele situații, Timișoara este un oraș care stă foarte bine. Municipiul Timișoara are o ofertă de locuri de muncă foarte bogată și variată, multe dintre aceste locuri de muncă fiind bine plătite. Acest lucru atrage forță de muncă din toate zonele țării. Aceste persoane care vin în Timișoara în scop de serviciu, de cele mai multe ori sunt în căutarea unei locuințe pentru închiriere.
            Municipiul Timișoara are un număr foarte mare de studenți, studenți veniți din toate colțurile țării la studii în Timișoara. Universitățile timișorene (Universitatea de Vest, Universitatea „Politehnica”, Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului) pot să asigure cazare în propriile cămine studențești doar unui număr foarte limitat de studenți, restul acestora fiind nevoiți să își caute locuință de închiriat. Astfel, atât forța de muncă nou venită în Timișoara, cât și numărul mare de studenți sunt principalii chiriași ai locuințelor de pe piața imobiliară timișoreană.  Ofertele de chirii de garsoniere sau apartamente de o cameră sunt extrem de numeroase, foarte variate și interesante. Variația prețurilor la chirii pentru acest tip de locuințe este generată de locație, suprafață utilă, finisaje, gradul de mobilare și alte aspecte care pot influența nivelul chiriei. Prețurile la chirii pentru garsonierele sau apartamentele de o cameră din Timișoara pot porni de la valori de sub 120 de euro pe lună și pot ajunge până la valori de peste 500 de euro pe lună.
             O garsonieră decomandată, situată la etajul 2 al unui bloc de locuințe din zona Complexului Studențesc se închirează cu suma de 200 de euro pe lună. Garsoniera are o suprafață utilă de 20 de metri pătrați și este compusă din cameră, hol, baie, bucătărie și balcon. Locuința dispune de geamuri termopan, ușă metalică la intrare, gresie, faianță și parchet. Garsoniera se închirează complet mobilată și utilată, dispunând de frigider, aragaz, aspirator, mașină de spălat și TV. Zona este ideală pentru studenți, în apropiere fiind numeroase facilități
             Altă garsonieră decomandată, de această dată situată la etajul 4 al unui bloc nou de locuințe tot din zona Complexului Studențesc, se închirează cu 300 de euro pe lună. Garsoniera are o suprafață utilă de 36 de metri pătrați și  este compusă din sufragerie, hol, baie, bucătărie și balcon. Locuința dispune de geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, centrală termică proprie, gresie, faianță și parchet. Garsoniera se închirează complet mobilată și utilată, aceasta având mobilier modern și electrocasnice de ultimă generație.
             Garsonierele sau apartamentele de o cameră din Timișoara sunt pretabile pentru persoane care doresc să locuiască singure, aceștia putând fii studenți, sau pentru cupluri. Aceste tipuri de chiriași au de unde să aleagă garsoniera sau apartamentul de o cameră în care se simt cel mai bine și unde se pot considera acasă.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Garsoniere sau apartamente de o camera de inchiriat in Municipiul Timisoara

Arhiva

 July 2024
 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018