Oferte de chirii de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Iasi


Oferte de chirii de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Iasi

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

        Municipiul Iași este un oraș foarte ofertant din toate punctele de vedere, ceea ce îl face extrem de atractiv pentru alte persoane care aleg să se relocheze. Cu o piață a muncii foarte dinamică, în care domeniile de IT, outsourcing și servicii sunt în plină dezvoltare, locurile de muncă bine plătite sunt destul de dese în oraș. Acest lucru trezește interesul celor care doresc să se relocheze în interes de serviciu, aceștia putând fii atrași de salariile oferite în Iași, care sunt semnificativ mai mari față de restul regiunii Moldova. Fiind un oraș frumos, cu multe obiective turistice, dar și cu multe spații verzi, centre comerciale moderne și cu o viață culturală, sportivă și de noapte de invidiat, Iașul este foarte atractiv pentru tineri și nu numai.
          Numeroasele facultăți din Iași pot atrage foarte mulți studenți din toată țara, studenți care nu pot fi toți cazați în căminele studențești ale universităților ieșene, mulți studenți fiind nevoiți să își caute locuințe în chirie. Cu o ofertă de locuri de muncă foarte atractivă și o ofertă de studii de invidiat, Iașul este un oraș în care există o foarte mare cerere de locuințe de închiriat. Atât studenții, cât și persoanele care se relochează în interes de serviciu, pun presiune pe piața chiriilor. Cererea este așadar foarte mare, fiind în mare parte asigurată de aceste categorii, însă și oferta de chirii de locuințe este pe măsură, aceasta fiind bogată, variată și foarte interesantă. Cei care își doresc mai multă intimitate vor opta cu siguranță pentru garsonierele sau apartamentele de o cameră de închiriat. Deși ponderea acestor locuințe în totalul locuințelor disponibile spre închiriere este mică, numărul acestor locuințe de închiriat este impresionant. Variația chiriilor în astfel de cazuri poate fi influențată de locație, grad de mobilare, finisaje, suprafața utilă, dar și de alte aspecte care pot influența într-un fel sau altul valoarea unei chirii. Chiriile pentru garsonierele sau apartamentele de o cameră din Municipiul Iași pot porni de la valori de 130 de euro pe lună și pot ajunge până la valori de 430 de euro pe lună.
          Astfel, o garsonieră decomandată situată într-un bloc de locuințe din zona Billa – Gară, se închirează cu suma de 220 de euro pe lună. Garsoniera are o suprafață utilă de 36 de metri pătrați și dispune de centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet clasice. Locuința este complet mobilată și utilată, mobilierul fiind mai vechi și electrocasnicele mai învechite. La închiriere se percepe chiria în avans + garanție, iar blocul de locuințe din care face parte locuința are acces facil spre orice punct de interes din oraș.
          Un apartament de o cameră decomandat, situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, se închirează cu suma de 300 de euro pe lună. Locuința dispune de centrală termică proprie, aer condiționat, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, gresie, faianță, parchet, mobilier modern și electrocasnice de ultimă generație.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Iasi

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018