Oferte de garsoniere sau apartamente de o camera din Magurele, judetul Ilfov


Oferte de garsoniere sau apartamente de o camera din Magurele, judetul Ilfov

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

           Județul Ilfov este unul dintre județele cu cea mai vertiginoasă dezvoltare economic din ultimii ani. Ceea ce până în anul 1997 a fost Sectorul Agricol Ilfov, cu o multitudine de sate din jurul Bucureștiului, este acum un județ care are mai multe orașe și care a atras foarte multe investiții. În prezent, județul are mai multe orașe precum: Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popești – Leordeni sau Voluntari, însă majoritatea instituțiilor ce țin de acest județ pot fi găsite în Municipiul București. Dezvoltarea județului Ilfov este strâns legată e dezvoltarea Municipiului București, deoarece majoritatea acestor orașe mai sus amintite sunt orașe satelit ale Bucureștiului, fiind situate în imediata apropiere a Capitalei României.
           Astfel, multe dintre terenurile agricole ale fostului Sector Agricol Ilfov au fost folosite pentru construcții, în această zonă ridicându-se foarte multe blocuri și case, în condițiile în care prețurile din București erau exorbitante (și încă sunt), iar prețurile pentru aceste locuințe sunt mult mai ieftine. Aceste orașe satelit au toate facilitățile orașelor moderne, inclusiv supermarketuri, iar centrele comerciale gen mall se găsesc din abundență în București. Multe dintre aceste localități sunt situate în raza de 20-30 de km de centrul Bucureștiului. Aceste localități au atras însă și foarte multe investiții private, multe locuri de muncă existând în aceste orașe, dar și investiții din fonduri europene, cum ar fi laserul de la Măgurele, o instituție de cercetare – dezvoltare foarte modernă. Piața imobiliară din Măgurele a cunoscut o dezvoltare intensă, orașul câștigând câteva mii de locuitori în ultimii ani. Multe locuințe s-au construit aici, iar cei care își doresc o locuință în apropierea Bucureștiului au de unde alege din multitudinea de apartamente sau case disponibile. În privința garsonierelor sau apartamentelor de o cameră, oferta este destul de bogată și de interesantă, dar și variată în același timp.
            O garsonieră decomandată confort 1, situată la etajul 2 al unui bloc nou de locuințe din zona Vârteju, se vinde la prețul de 27,000 de euro.  Garsoniera are o suprafață utilă de 28 de metri pătrați și este compusă din hol, baie, cameră open space cu bucătărie și balcon. Locuința dispune de finisaje superioare, blocul fiind construit în anul 2016, iar printre dotările apartamentului sunt: izolație termică exterioară, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, centrală termică, gresie, faianță și parchet.
            O altă garsonieră decomandată confort 1, situată la etajul 2 al unui alt bloc nou de locuințe din Măgurele, se vinde la prețul de 28,000 de euro. Garsoniera are o suprafață utilă de 28 de metri pătrați și este compusă din hol, baie, cameră, bucătărie și balcon închis. Fiind vorba de un bloc nou, locuința dispune de izolație termică exterioară, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, centrală termică, gresie, faianță și parchet.
            Modalitățile de plată prin care pot fi achiziționate astfel de locuințe depind în mare măsură de proprietar, dar sunt cazuri în care aceștia sunt destul de flexibili și pot accepta pe lângă plata cash, și plata prin intermediul unui credit ipotecar, sau a unui credit contractat prin Programul „Prima Casă”.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de garsoniere sau apartamente de o camera din Magurele, judetul Ilfov

Arhiva

 July 2024
 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018