Oferte de chirii de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Constanta


Oferte de chirii de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Constanta

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

          Municipiul Constanța este un oraș foarte ofertant din mai multe puncte de vedere și poate fi extrem de atractiv pentru persoane sau familii care caută un oraș unde să se relocheze. Viața la malul mării poate fi foarte frumoasă, acesta fiind principalul avantaj al Constanței în atragerea de persoane noi care să se stabilească în oraș. Constanța este totodată și un centru universitar, în oraș fiind universități precum Universitatea „Ovidius”, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și Institutul de Marină Civilă. Municipiul Constanța este capabil să atragă și studenți la propriile universități, ceea ce poate pune presiune pe piața imobiliară a chiriilor.
          Un trend care a prins foarte bine în ultimii ani în Constanța este închirierea apartamentelor în regim hotelier, mai ales în sezonul estival. Sunt perioade din timpul sezonului estival când hotelurile din Constanța și Mamaia sunt ocupate în totalitate, iar turiștii nu mai au unde se caza. În ajutorul acestora vin diverși localnici care sunt dispuși să închirieze apartamente în regim hotelier. Pe piața imobilară constănțeană sunt foarte bine reprezentate și chiriile pe termen lung. Ofertele de chirii pe termen lung din Constanța sunt numeroase, variate și interesante. Garsonierele sau apartamentele de o cameră disponibile spre închiriere nu sunt printre cele mai numeroase proprietăți de pe piața imobiliară a chiriilor, însă ofertele sunt suficient de diversificate și de atractive. Variația chiriilor este dată de locație, suprafața utilă, finisaje, gradul de mobilare, dar și alte aspecte care pot influența într-un fel sau altul valoarea unei chirii. Prețurile la chirii pentru garsoniere sau apartamente de o cameră pot porni de la valori de sub 100 de euro pe lună pentru garsoniere confort 3 și pot ajunge până la valori de 550 de euro pe lună.
           Astfel, o garsonieră decomandată situată la etajul 3 al unui bloc nou de locuințe de 7 etaje din zona Tomis Nord – Campus, se închirează cu suma de 200 de euro pe lună. Garsoniera are o suprafață utilă de 33 de metri pătrați și este compusă din hol, baie, bucătărie, cameră și balcon. Locuința mai dispune de centrală termică pe gaze, izolație termică exterioară, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, cabină de duș în baie, gresie, faianță și termopan. Garsoniera se închirează complet mobilată și utilată, dispunând de mobilier modern și de bun gust și de electrocasnice de marcă.
           O altă garsonieră de această dată semidecomandată și situată la etajul 2 al unui bloc de locuințe din zona Tomis Plus, se închirează la prețul de 240 de euro pe lună. Garsoniera dispune de o suprafață de 35 de metri pătrați și este compusă din hol, baie, bucătărie, cameră și balcon. Locuința dispune de centrală termică pe gaz, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, gresie, faianță și parchet. Garsoniera se închirează complet mobilată și utilată, mobilierul fiind unul modern iar electrocasnicele de ultimă generație.
           Cei interesați să închirieze garsoniere sau apartamente de o cameră din Municipiul Constanța, trebuie doar să consulte ofertele publicate pe internet sau în alte publicații de specialitate.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Constanta

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018