Oferte de garsoniere sau apartamente de o camera din judetul Ilfov


Oferte de garsoniere sau apartamente de o camera din judetul Ilfov

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

          Județul Ilfov este cel mai mic județ din România, acest județ devine tot mai populat de la o zi la alta. Popularea intensă se datorează foarte mult dezvoltării Bucureștiului, multe persoane mutându-se astfel din București în localitățile din jurul Bucureștiului, unde proprietățile erau cu mult mai ieftine decât în București. Astfel, de când terenurile agricole ale fostului Sector Agricol Ilfov (denumirea județului Ilfov până în 1997) au devenit terenuri intravilane, s-au conceput planuri de urbanism care permiteau construirea masivă pe aceste terenuri. Dacă până nu demult aceste localități din jurul Bucureștiului erau în mare parte sate, în prezent sunt câteva care s-a dezvoltat foarte puternic și au ajuns la stadiul de oraș. Este vorba de orașe precum Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popești – Leordeni și Voluntari.
          Aceste localități au reușit să atragă populație masiv, numărul de locuitori din aceste orașe crescând semnificativ în ultimii ani, mai ales datorită faptului că oamenii au avut opțiunea de a cumpăra locuințe noi la prețuri mult mai mici decât în București. Multe dintre aceste orașe sunt orașe – satelit ale Bucureștiului, alipite Capitalei României, dar care au reușit să atragă foarte multe investiții. Este de notorietate faptul că salariul mediu net din județul Ilfov este în top 3 pe țară, iar în privința investițiilor străine directe, județul Ilfov este pe locul 2, cu valori de peste 3,712 miliarde de euro. Piața imobiliară din județul Ilfov este una deosebit de dinamică, cu multe tranzacții imobiliare, iar valorea locuințelor este de multe ori foarte rezonabilă. Oferta de locuințe este suficient de bogată, diversificată și interesantă, iar variația prețurilor la apartamente se datorează locației, suprafeței utile, finisajelor, dar și altor aspecte care pot influența într-un fel sau altul valoarea unei locuințe.
           De aceea, în orașul Chitila o  garsonieră decomandată situată la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Banatului, se vinde la prețul de 23,000 de euro. Garsoniera are o suprafață utilă de 27 de metri pătrați și este compusă din hol, baie, bucătărie și cameră. Locuința a suferit niște modificări în urma unor lucrări de renovare, printre principalele îmbunătățiri aduse fiind: geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, centrală termică, gresie, faianță și parchet. Garsoniera se vinde complet mobilată și utilată, mobile fiind foarte modernă, iar electrocasnicele de ultimă generație.
           În ansamblul rezidențial Confort City din Popești – Leordeni, o garsonieră decomandată de la etajul 6 al unui bloc de locuințe din anul 2008, se vinde la prețul de 32,000 de euro. Garsoniera are o suprafață utilă de 35 de metri pătrați și se compune din hol, baie, bucătărie, cameră și balcon. Locuința dispune de geamuri termopan, ușă metalică la intrare, centrală termică, uși interioare moderne, gresie, faianță și parchet. Garsoniera se vinde complet mobilată și utilată, mobilierul fiind nou și modern, iar electrocasnicele fiind de ultimă generație.
          Achiziția unei garsoniere în orașele sau localitățile limitrofe Bucureștiului se poate dovedi o afacere foarte bună, prețurile fiind de foarte multe ori foarte accesibile, iar conexiunea cu Bucureștiul se poate face ușor cu mijloacele RATB.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de garsoniere sau apartamente de o camera din judetul Ilfov

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018