Oferte de chirii pentru spatii comerciale, de depozitare sau de birouri din Municipiul Suceava


Oferte de chirii pentru spatii comerciale, de depozitare sau de birouri din Municipiul Suceava

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

         Spațiul disponibil pentru începerea unei afaceri este doar un factor extrem de important pentru dezvoltarea economică a unui oraș. Municipiul Suceava, fiind situat în regiunea Moldovei, nu se poate bucura de infrastructură rutieră extraoardinară, precum câteva orașe din sud sau din Ardeal, în această zonă lipsind cu desăvârșire vreo autostradă. Ceea ce ar putea ridica economic un oraș este calitatea resursei umane, adică a forței de muncă. La acest capitol, Suceava nu are o situație prea fericită precum Iașiul de exemplu, care cu universități de prestigiu a reușit să atragă diverși investitori în diferite domenii precum IT, outsourcing sau alte servicii.
         Întreaga regiune a Moldovei, inclusiv Municipiul Suceava nu este cunoscută pentru numărul ridicat de firme active, în județul Suceava nefiind un număr foarte ridicat de firme active. Așadar, orașului i-ar prinde bine un număr mult mai mare de companii. Fie că vrei să desfășori activăți comerciale, de depozitare sau industriale, sau poate ai o firmă de contabilitate, pentru astfel de activități piața imobiliară din Suceava dispune de câteva oferte destul de interesante.
         Astfel, un spațiu comercial de la intersecția Mărășești se închirează cu prețul de 499 euro pe lună. Spațiul este frumos amenajat, dispune de toate utilitățile, de centrală termică și grup sanitar. Suprafața utilă a spațiului este de 2 x 84 de metri pătrați, spațiul fiind dispus pe parter și demisol. Cei care doresc să desfășoare activități de producție sau doar de depozitare, ar fi foarte interesați de un spațiu de depozitare, producție și de birouri situat pe strada Ștrandului din Suceava. Spațiul este dispus pe un singur nivel și are o suprafață totală de 870 de metri pătrați. Chiria percepută este de 3,5 euro pe metru pătrat pe lună + TVA, iar hala dispune de grupuri sanitare, canalizare, apă, curent electric și încălzire pe gaz. Spațiul acesta are mai multe intrări, dar dispune și de suficient loc pentru acces TIR.
          Municipiul Suceava nu excelează la capitolul clădiri de birouri, supremația indiscutabilă în zona Moldovei fiind deținută de Iași, un oraș care înflorește pe sectorul de IT, outsourcing și servicii. În Municipiul Iași se închirează clădiri întregi de birouri, deci suprafețe de zeci de mii de metri pătrați, unor companii foarte mari. Totuși, pentru a găsi un spațiu de birouri modern în Suceava, nu este nevoie să închiriezi o întreagă clădire (această opțiune fiind prea puțin probabilă și disponibilă pe piața imobiliară din Suceava). Deși nu foarte numeroase, există totuși spații de birouri în Suceava, pretabile pentru diverse activități. Astfel, un spațiu de birouri situat într-o zonă bună a Sucevei, se închirează la prețul de 700 de euro pe lună. Spațiul este finisat, dispune de toate utilitățile,  grupuri sanitare și este compartimentat în 3 birouri, de 15, 20 și 35 de metri pătrați, suprafața totală însumând 70 de metri pătrați.
          Municipiul Suceava este un oraș în care antreprenoriatul trebuie încurajat, tocmai de aceea e nevoie de investiții în parcuri industriale, clădiri de birouri sau spații comerciale, de care să beneficieze și micii antreprenori.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii pentru spatii comerciale, de depozitare sau de birouri din Municipiul Suceava

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018