Oferte de apartamente de 3 camere din Municipiul Botoșani


Oferte de apartamente de 3 camere din Municipiul Botoșani
Sursa foto: botosaneanul.ro

              Când vine vorba de apartamente de 3 camere, piața imobiliară a Municipiului Botoșani dispune de oferte destul de variate și de interesante. Astfel de locuințe se pretează cel mai bine pentru familiile cu copii, iar Botoșaniul are încă o populație destul de numeroasă, însă nu se oferă cele mai bune salarii din țară. Într-o oarecare măsură, piața imobiliară a Botoșaniului este susținută și de românii cu bani câștigați în străinătate, care au investit într-o proprietate din Municipiu. Până la urmă dacă nu oferă prea multe locuri de muncă bine plătite, Botoșaniul oferă în schimb altceva: parcuri frumoase, galerii, muzee, activitate sportivă, dar și spații comerciale moderne, așadar motive întemeiate pentru cei originari din acest oraș să se întoarcă acasă.
              Revenind la apartamentele de 3 camere, piața imobiliară din Botoșani are suficiente oferte, pentru toate gusturile preferințele și buzunare. Prețurile pot porni de la valori de sub 16000 de euro și pot urca până la valori de 85000 de euro, în funcție de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte.
              Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe din zona Stejari, se vinde la prețul de 42000 de euro. Locuința este foarte spațioasă, având o suprafață utilă de 86 de metri pătrați și este compusă din hol, bucătărie, living, 2 dormitoare, 2 băi și 2 balcoane. Apartamentul este recent renovat și dispune de următoarele îmbunătățiri: ușă metalică la intrare, geamuri termopan, uși interioare schimbate, gresie, faianță, parchet și central termică. Prețul este ușor negociabil.
              Un alt apartament de 3 camere din Municipiul Botoșani, tot decomandat, dar de această dată situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe dintr-o zonă bună a Botoșaniului, se vinde la prețul de 55000 de euro. Locuința este spațioasă, are o suprafață utilă de 68 de metri pătrați și este compusă din living, bucătărie, 2 dormitoare, baie, hol și 2 balcoane închise cu termopan. Apartamentul a fost renovat, iar printre îmbunătățirile aduse putem enumera: izolație termică exterioară, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare schimbate, instalații sanitare și electrice schimbate, gresie, faianță și parchet modern. Încălzirea locuinței se face prin propria centrală termică pe gaz. Există posibilitatea achiziționării apartamentului complet mobilat și utilat, în acest caz prețul fiind de 60000 de euro, prețul de 55000 de euro fiind în cazul achiziționării apartamentului fără mobilă. Blocul de locuințe în care este situat apartamentul este la 5 minute de Uvertura Mall, iar zona asigură acces  facil spre orice altă zonă a orașului.
                  Cele mai importante aspecte care influențează prețul unui apartament sunt: locația, suprafața, finisajele etc. Doar în ceea ce privește locația, prezența unui mall în apropiere poate ridica prețul locuinței. Dacă apartamentul este situat aproape de centru, deci implicit aproape față de tot ce înseamnă instituții publice, de învățământ, spitale, mijloace de transport în comun, parcuri, magazine, bănci sau farmacii, prețul este de asemenea așteptat să crească. Până și faptul că apartamentul este situat la etaj intermediar poate urca în sus prețul apartamentului.

 

/ Imobiliare /

https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de apartamente de 3 camere din Municipiul Botoșani

Arhiva

 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018