Spatii comerciale, de depozitare / industriale sau de birouri din Municipiul Baia Mare


Spatii comerciale, de depozitare / industriale sau de birouri din Municipiul Baia Mare

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

          Municipiul Baia Mare este un oraș care încearcă să ajungă la gloria de altădată, însă mare parte din industria grea pentru care a fost cunoscut a dispărut. Activitatea de minerit și activitățile sale conexe au dispărut în totalitate din oraș, aceste industrii închise lăsând în urmă mulți șomeri , șomeri care în momentul de față nu au prea multe opțiuni pe piața muncii. Cele mai dinamice companii de la nivel local sunt angrenate în industria prelucrării lemnului și a mobile sau în industria alimentară, domenii economice care oricum oferă o plus valoare destul e mică, iar salariile din acest domeniu sunt la rândul lor destul de mici.
           Nivelul investițiilor străine directe este destul de mic în județul Maramureș, asta în condițiile în care granița de Vest a României este destul de aproape. Antreprenorii sau investitorii pot găsi în Baia Mare forță de muncă calificată, însă și autoritățile locale trebuie să facă mai mult pentru a-i ademeni în Baia Mare. Este cert că investiții în infrastrustură sunt necesare pentru dezvoltarea economică a orașului, iar antreprenorii sau investitorii trebuie să aibă parte atât de infrastructură de transport foarte bună, cât și infrastructură de afaceri, adică spații propice pentru desfășurarea de activități economice, fie că e vorba de spații comerciale, de spații de depozitare / industriale (parcuri industriale dacă este cazul) sau de spații de birouri. Din fericire pentru antreprenori, piața imobiliară a Municipiului Baia Mare dispune de astfel de spații disponibile spre închiriere.
           Spațiile comerciale disponibile spre închiriere din Baia Mare sunt suficient de numeroase, iar ofertele de chirii par destul de atractive. Un spațiu comercial de pe strada Pășunii, lângă Farmacia Someșean, se închirează cu suma de 800 de euro pe lună. Spațiul are o suprafață utilă de 180 de metri pătrați, dispune de un vad comercial foarte bun, ar și de vitrină stradală pe toată suprafața, gresie, faianță, grup sanitar și centrală termică. Spațiul este ideal pentru orice magazin sau activitate comercială, inclusiv cabinet medical sau alte activități.
             Persoanele interesate de activități industriale sau de spații de depozitare, ar putea fi interesați de un spațiu cu utilitate mixtă din zona Muncii a Municipiului Baia Mare. Spațiul are o suprafață utilă de 764 de metri pătrați, la care se mai adaugă o anexă de depozitare de 113 metri pătrați. Acest spațiu este structurat pe două nivele și dispune de toate utilitățile, dublu acces, gresie, faianță, geamuri termopan, centrală termică. Chiria lunară este de 2,5 euro pe metru pătrat, la care se mai adaugă TVA. Spațiul poate fi folosit ca o secție de confecții și tricotaje,dar și pentru alte activități similare.
             Municipiul Baia Mare dispune și de câteva spații e birouri de închiriat, în funcție de pretențiile și cerințele chiriașilor. Un astfel e spațiu de birouri situat la etajul 2 al unei clădiri de birouri din zona ITM se închirează cu suma de 750 de euro pe lună. Spațiul are o suprafață utilă de 150 de metri pătrați, este tip open space și dispune de grup sanitar, gresie, faianță, parchet și geamuri termopan.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Spatii comerciale, de depozitare / industriale sau de birouri din Municipiul Baia Mare

Arhiva

 July 2024
 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018