Oferte de chirii pentru spatii comerciale si de birouri din Municipiul Resita


Oferte de chirii pentru spatii comerciale si de birouri din Municipiul Resita

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

              În condițiile în care Municipiul Reșița se confruntă cu o situație economic precară, în urma prăbușirii industriei locale, este cert că acest oraș are nevoie de investitori și antreprenori care să creeze locuri de muncă. Întregul județ Caraș - Severin este unul dintre cele mai defavorizate județe din țară, fiind un județ în care industria s-a prăbușit, iar noile investiții în industrie întârzie să apară. Investitorii din ziua de azi caută cu prisosință infrastructura, iar acesta este un capitol la care Reșița stă foarte prost. Dacă în momentul în care s-a început producția industrială la Reșița, calea ferată era infrastructura care facilita exportul producției, în prezent aceasta nu mai contribuie mai deloc la dezvoltarea economică a Municipiului Reșița. Dar situația precară a infrastructurii feroviare este o problemă națională.
              Municipiul Reșița nu este un oraș cu acces facil spre vestul Europei, cum este de exemplu Timișoara sau Aradul, iar infrastructura rutieră și feroviară parcă nu încurajează activitățile industriale sau de depozitare. Astfel, Municipiul Reșița este pretabil pentru spații comerciale sau spații de birouri. Ofertele de astfel de spații scoase spre închiriere sunt extrem de limitate, dar acestea sunt suficient de variate și de interesante încât să atragă atenția antreprenorilor.
               Astfel, un spațiu comercial cu un vad comercial foarte bun, situat pe Bulevardul Republicii se închirează cu prețul de 800 de euro pe lună + TVA. Spațiul are o suprafață utilă de 90 de metri pătrați și este compus din sală principală, birou, magazie și 2 toalete. Spațiul este racordat la toate utilitățile și dispune de încălzire pe centrală termică, dar mai dispune totodată și de aer condiționat. Spațiul dispune de gresie de calitate superioară și are totodată și uși interioare schimbate. Acest spațiu a fost recent renovat și are două intrări separate, una de pe bulevard și una din spate. În trecut, spațiul a găzduit o cofetărie, o alimentară și o agenție de pariuri, spațiul fiind pretabil și pentru activități de comerț cât și pentru activități de alimentație.
               Cat tine de spațiile de birouri, ofertele de chirii sunt mult mai puține, cei interesați să găsească un spațiu în care să își desfășoare activitatea neavând prea multe opțiuni disponibile. Un spațiu de birouri dintr-o clădire nou construită din cartierul Moroasa se închirează cu prețul de 10 euro pe metru pătrat pe lună, la care se mai adaugă TVA. Clădirea dispune de cele mai moderne finisaje, dar și de o suprafață utilă de 160 de metri pătrați. Un astfel de spațiu se pretează pentru un sediu de firmă, sau pentru un cabinet de avocatură.
               Spațiile comerciale și de birouri din Municipiul Reșița sunt destul de puține, dar insuficiente să găzduiască firme și forță de muncă de câte ar avea nevoie orașul pentru ca să se ridice din punct de vedere economic. Cert este că pentru dezvoltarea economică a Municipiului Reșița este nevoie de mult mai multe companii și locuri de muncă, iar pentru aceasta este nevoie de infrastructură corespunzătoare și crearea de diverse facilități pentru atragerea investitorilor.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii pentru spatii comerciale si de birouri din Municipiul Resita

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018