Oferte de spatii comerciale, de depozitare/industriale sau de spatii de birouri din Municipiul Brasov


Oferte de spatii comerciale, de depozitare/industriale sau de spatii de birouri din Municipiul Brasov

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

            Încă de la prima sa mențiune documentară și până în zilele noastre, Brașovul a fost unul dintre cele mai prospere orașe de pe teritoriul actual al României. Și în ziua de azi Brașovul continuă această tradiție, fiind unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România din punct de vedere economic. Acest fapt se datorează antreprenoriatului local, dar și investițiilor străine, acestea împreună transformând orașul într-unul foarte dinamic și prietenos cu mediul de afaceri. Brașovul este foarte bine conectat cu Bucureștiul, atât din punct de vedere al infrastructurii feroviare, cât și din punct de vedere al infrastructurii rutiere. Chiar dacă în acest moment autostrada sau aeroportul lipsesc din peisajul Brașovului, dar sunt investiții planificate, Brașovul prezintă foarte mult interes pentru investitori.
             Oferta de spații comerciale vine și aceasta în sprijinul antreprenorilor și a investitorilor, aceasta facilitând investițiile în business-ul local. Piața imobiliară locală are suficient de multe oferte de spații comerciale, de depozitare sau industriale sau de spații de birouri. Investițiile în localuri se pot dovedi extrem de profitabile la nivelul Brașovului, datorită numărului foarte mare de turiști care frecventează orașul, Brașovul fiind orașul din provincie cu cel mai mare număr de turiști. Investițiile în industrie sau în hale de depozitare sunt și acestea suficient de atractive, chiar dacă până la Aeroportul Otopeni sau până la aeroport sau autostrada de la Sibiu este o distanță destul de mare de parcurs. Brașovul are și mai multe firme de IT, servicii și de outsourcing capabile să ocupe clădiri întregi de birouri. Cadrul economic din Brașov este așadar unul extrem de favorabil investițiilor și creării de locuri de muncă.
               Cei interesați de activități de comerț au la dispoziție suficiente spații comerciale moderne, cu vad comercial foarte bun, pentru ca să-și desfășoare activitatea în condiții optime. Astfel, un spațiu comercial de 90 de metri pătrați și cu o vitrină de 6 metri din Eliana Mall se închirează 800 de euro pe lună. Cei care doresc să investească într-o afacere gen restaurant, pub, au la dispoziție un spațiu comercial de pe strada Republicii care se închirează cu 3,000 de euro pe lună. Spațiul este dotat și amenajat pentru activități gen pub, restaurant și are o suprafață utilă de 135 de metri pătrați.
                Cei interesați să găsească o hală pentru depozit sau pentru activități industrial ar putea fi interesați de o hală de 400 de metri pătrați din Brașov, care se închirează cu 2 euro pe metru pătrat/lună + TVA. Hala are încălzire de la centrala proprie și curent trifazic. Clădiri de birouri în Brașov sunt suficient de multe, cu facilități și condiții foarte bune, dar pentru cei care au o mică afacere și doresc un spațiu mai mic pentru desfășurarea activității un birou modern de 60 de metri pătrați de pe strada Grădinarilor poate fi alegerea optimă. Spațiul are 60 de metri pătrați și se află la parterul unui imobil din zona central a Brașovului.
                 Brașovul este un oraș unde micile afaceri pot prospera și se dezvolta.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de spatii comerciale, de depozitare/industriale sau de spatii de birouri din Municipiul Brasov

Arhiva

 July 2024
 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018