Oferte de inchiriat pentru spatii comerciale, de depozitare/industriale sau de birouri din Targoviste


Oferte de inchiriat pentru spatii comerciale, de depozitare/industriale sau de birouri din Targoviste

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

     În momentul de față situația economică a Municipiului Târgoviște nu este una foarte favorabilă, economia orașului depinzând în mare măsură de companii care au ca domeniu de activitate comerțul. Industria locală nu o duce prea bine, iar acest fapt este cu adevărat îngrijorător pentru economia orașului. Autoritățile locale nu au reușit să atragă investiții care să genereze locuri de muncă, în condițiile în care autostrada A1 este la doar 36 de km de Târgoviște. Orașul este umbrit de polii economici din zonă precum Bucureștiul, Ploieștiul sau Piteștiul și are nevoie de investiții pentru crearea de locuri de muncă. Sprijinirea antreprenoriatului local ar trebui să fie o prioritate pentru autoritățile locale, însă se pare că piața imobiliară a Municipiului Târgoviște dispune totuși de niște oferte de închiriat pentru spații comerciale, de depozitare / industriale sau de birouri.
      Fie că e vorba de activități de gen comerț, salon de înfrumusețare,  producție, depozitare, restaurant, localuri, sau firme de contabilitate, astfel de activități se pot desfășura în condiții foarte bune.  Astfel, un spațiu comercial de pe Calea București, se închirează cu valoarea lunară de 6 euro pe metru pătrat, la care se mai adaugă TVA. Spațiul are o suprafață utilă de 100 de metri pătrați și dispune de 2 intrări, toaletă și tâmplărie PVC nouă. Spațiul dispune de un vad comercial foarte bun, fiind situat în sensul giratoriu de la ieșirea spre București, de unde se poate intra pe șoseaua de centură. În zonă s-a deschis recent o farmacie, iar spațiul se pretează pentru activitate de tip magazine.
       Este cert că Municipiul Târgoviște are nevoie de spații industriale la standarde occidentale, autoritățile locale nefiind prea interesate de construcția unor parcuri industriale. Halele situate la periferia orașului au suprafețe prea mici pentru producția industrială la scară mare, dar totuși pot servi unor mici antreprenori care doresc să își desfășoare activitatea în astfel de spații. Un imobil situat la periferia Municipiului Târgoviște, care poate servi drept spațiu industrial sau de depozitare, se închirează cu suma de 480 de euro pe lună. Spațiul acesta constă într-o hală de 360 de metri pătrați, fiind compusă din hol intrare, 2 birouri, grup sanitar și depozit. Clădirea este racordată la toate utilitățile: apă curentă, gaze naturale, curent electric, canalizare, iar accesul în interior se poate face direct din strada principală, care este asfaltată. Spațiul se pretează pentru croitorie, fabrică, depozit, spațiu de prezentare, sediu de firmă, fiind situat la doar 4 km de centru orașului.
       Târgoviște nu dispune de foarte multe spații de birouri clasa A, iar multe dintre firme își desfășoară activitatea în spații de birouri renovate din clădiri mai vechi. Un astfel de spațiu, dintr-o clădire de birouri din zona Micro 6 se închirează cu suma de 500 de lei pe lună, la care se mai adaugă TVA. Spațiul are o suprafață utilă de 35 de metri pătrați fiind frumos amenajat și finisat.
         Municipiul Târgoviște are nevoie de spații moderne pentru desfășurarea activităților economice și pentru atragerea investițiilor generatoare de locuri de muncă.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de inchiriat pentru spatii comerciale, de depozitare/industriale sau de birouri din Targoviste

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018