Oferte de spatii comerciale, de depozitare si de birouri din Municipiul Satu Mare


Oferte de spatii comerciale, de depozitare si de birouri din Municipiul Satu Mare

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

             Municipiul Satu Mare este un oraș cu o economie în care capitalul autohton se ridică la nivelul celui străin, ceea ce înseamnă un antreprenoriat foarte dezvoltat pe plan local, în condițiile în care investițiile străine direct ating valoarea de 387 de milioane de euro. Dezvoltarea economică este puternic influențată și de infrastructura de care dispune orașul, de administrația acestuia, dar și de resursa umană disponibilă. Datorită faptului că Satu Mare nu  este un oraș cu ieșire la autostradă, cum e de exemplu Deva, sau cum urmează să fie Alba – Iulia, tocmai de aceea acest oraș nu este un mare hub de spații de depozitare, dar ar putea fi o destinație foarte atractivă pentru investiții noi în industrie, datorită apropierii față de granița cu Ungaria. Specificul orașului, nu favorizează nici activitățile de tip outsourcing și IT, sau alte servicii la scară foarte mare, pentru că e foarte greu de găsit așa de mulți specialiști în oraș.
              Așadar, în Satu Mare nu se pune problema construirii de mari clădiri de birouri clasa A, unde de obicei lucrează IT-iști, sau angajați în companii de outsourcing. Dar, totuși afacerile care pot avea succes în acest oraș, sunt micile afaceri precum magazine, localuri, sau mici fabrici sau facilități industriale sau de depozitare. Ofertele de chirii pentru astfel de spații nu sunt foarte numeroase, dar dat fiind faptul că puterea de cumpărare a sătmărenilor a crescut și orașul dispune de un mall modern, magazinele în general pot merge foarte bine. Un spațiu comercial care se pretează pentru activități gen comerț, se închirează cu prețul de 250 de euro pe lună. Spațiul are o suprafață utilă de 24 de metri pătrați și este situat într-o zonă foarte bună a Municipiului Satu Mare, dispunând de vad comercial, vitrină, contorizare separată și grup sanitar.
            În ceea ce privește spațiile industriale sau de depozitare disponibile spre închiriere, ofertele sunt destul de numeroase. Un astfel de spațiu situat la ieșirea din Carei spre Satu Mare, se închirează cu suma lunară de  2 euro pe metru pătrat, la care se mai adaugă TVA. Suprafața totală a spațiului este de aproape 2495 de metri pătrați, acesta fiind divizat în două spații, o hală cu regim de înălțime de P + 1, care include birouri, grupuri sanitare, și depozit, iar cealaltă hală include doar spațiul de depozitare.
               Fie că e vorba de mici firme de contabilitate, cabinete de avocatură sau cabinet notariale, acestea pot găsi ușor spații de birouri pentru închiriere. Astfel, un spațiu frumos renovat, din zona centrală a orașului se închirează cu 160 de euro pe lună. Spațiul este foarte frumos amenajat și se pretează pentru un sediu de firmă, cabinet avocatură sau notarial, fiind compartimentat în 6 încăperi.
             Existența spațiilor de închiriat pentru activități comerciale, de depozitare, sau existența spațiilor de birouri, toate impulsionează dezvoltarea economică a unui oraș. Cert este că, Satu Mare are nevoie de investitori și antreprenori, pentru generarea de noi locuri de muncă.

 

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de spatii comerciale, de depozitare si de birouri din Municipiul Satu Mare

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018