Oferte de spatii comerciale, de depozitare si de birouri din Municipiul Bistrita


Oferte de spatii comerciale, de depozitare si de birouri din Municipiul Bistrita

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

             Municipiul Bistrița este un oraș cu o economie dominată de capitalul autohton, ceea ce înseamnă un antreprenoriat foarte dezvoltat pe plan local. Dezvoltarea economică este puternic influențată și de infrastructura de care dispune orașul, de administrația acestuia, dar și de resursa umană disponibilă. Datorită faptului că Bistrița nu  este un oraș cu ieșire la autostradă, cum e de exemplu Deva, sau cum urmează să fie Alba – Iulia, Bistrița nu este un mare hub de spații de depozitare sau o destinație foarte atractivă pentru investiții noi în industrie. Specificul orașului, nu favorizează nici activitățile de tip outsoursing și IT, sau alte servicii la scară foarte mare, pentru că e foarte greu de găsit așa de mulți specialiști în oraș.
              Așadar, Bistrița nu poate fi destinația ideală pentru investiții foarte mari în spații de depozitare sau în spații noi industriale, cum de altfel nici nu se pune problema construirii de mari clădiri de birouri clasa A, unde de obicei lucrează IT-iști, sau angajați în companii de outsourcing. Dar, totuși afacerile care pot avea succes în Bistrița, sunt micile afaceri precum magazine, localuri, sau mici fabrici sau facilități industriale sau de depozitare. Ofertele de chirii pentru astfel de spații nu sunt foarte numeroase, dar dat fiind faptul că puterea de cumpărare a bistrițenilor a crescut și recent s-a deschis în oraș un mall modern, magazinele în general pot merge foarte bine. Un spațiu comercial care se pretează pentru activități gen comerț, se închirează cu prețul de 1,200 de euro pe lună. Spațiul are o suprafață utilă de 100 de metri pătrați și este situat pe Bulevardul Independenței în incinta complexului BIG. Acesta are vitrină stradală, deposit și acces aprovizionare prin curtea interioară. Dacă este nevoie, spațiul se poate compartimenta.
               În ceea ce privește spațiile industriale sau de depozitare disponibile spre închiriere, ofertele sunt foarte limitate. Un astfel de spațiu situat strada Tarpiului nr. 30 se închirează cu 2 euro pe metru pătrat. Suprafața totală a spațiului este de aproape 390 de metri pătrați, acesta fiind divizat în două spații, unul de 142 de metri pătrați, iar celălalt este de 246 de metri pătrați. Aceste spații se pot închiria separat, sau împreună, în funcție de necesitățile chiriașului. Spațiile dispun de geamuri termopan, grupuri sanitare, apă curentă, canalizare, curent trifazic și acoperiș din tablă cutată. Doar spațiul de 246 de metri pătrați dispune de încălzire.
               Daca e vorba de mici firme de contabilitate, cabinete de avocatură sau cabinet notariale, acestea pot găsi ușor spații de birouri pentru închiriere. Astfel, un spațiu frumos renovat, din zona de jos a Bistriței se închirează cu 300 de euro pe lună. Spațiul are o suprafață de 120 de metri pătrați, este foarte frumos amenajat și se pretează pentru un sediu de firmă, cabinet avocatură sau notarial. Spațiul dispune și de o curte cu 10 locuri de parcare, iar încălzirea acestuia se face cu ajutorul unei centrale termice pe gaz.
               Existența spațiilor de închiriat pentru activități comerciale, de depozitare, sau existența spațiilor de birouri, toate impulsionează dezvoltarea economic a unui oraș.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de spatii comerciale, de depozitare si de birouri din Municipiul Bistrita

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018