Oferte de case sau vile de vânzare din Municipiul Tulcea sau din împrejurimi


Oferte de case sau vile de vânzare din Municipiul Tulcea sau din împrejurimi
Sursa foto: ro.zooverresources.com

            Municipiul Tulcea este un frumos oraș situat în Sud – Estul României, pe malul drept al Brațului Sfântul Gheorghe (un braț al Dunării din zona Deltei). Cu o populație de aproximativ 73000 de locuitori, Municipiul Tulcea este reședința județului cu același nume, dar și cel mai populat oraș al acestui județ. Datorită reliefului și a poziționării sale, Municipiul Tulcea nu este un oraș puternic industrializat, principalul angajator din oraș fiind Șantierul Naval. Investitorii străini nu au fost prea atrași de zona județului Tulcea, nivelul investițiilor străine directe ajungând la valoare de 143 de milioane de euro, ceea ce denotă că economia județului și a orașului depinde într-o măsură foarte mare de capitalul autohton. Fie că e vorba de activități de viticultură, vinificație, piscicultură, industria alimentară sau turism, antreprenorii au reușit să prospere în acest oraș, speculând avantajele zonei.
           Tulcea este un oraș mai degrabă idilic, cu o faleză foarte frumoasă, lacuri, parcuri frumoase, fiind totodată un oraș îngrijit, care are destul de multe de oferit, atât turiștiilor cât și locuitorilor săi. O modalitate foarte bună de a „gusta” viața din Tulcea, este a locui la una dintre casele din oraș, locuințe care pot oferi un plus de confort, liniște, relaxare și intimitate. Piața imobiliară a Municipiul Tulcea are oferte de case sau vile de vânzare în oraș sau în împrejurimile acestuia, oferte destul de variate, interesante și atractive. Variația prețurilor pentru astfel de locuințe poate fi determinată de locație, suprafața utilă, suprafața terenului, finisaje, amenajări interioare și exterioare, dar și alte aspecte care pot influența valoare unei locuințe într-un fel sau altul. Prețurile pentru casele sau vilele din Municipiul Tulcea și din împrejurimi pot porni de la valori de sub 15000 de euro, pentru case din mediul rural al județului Tulcea și pot ajunge până la valori de 450000 de euro, pentru vile luxoase din interiorul orașului.
           O casă nouă situată într-o zonă bună a Municipiului Tulcea se vinde la prețul de 92000 de euro. Casa are un regim de înălțime de P + M și este compusă din living, 3 dormitoare, 3 băi, bucătărie, cameră centrală și beci. Locuința mai dispune de izolație termică exterioară, geamuri termopan, uși interioare moderne, gresie, faianță și parchet. Bucătăria este mobilată și utilată, iar încălzirea locuinței se face cu ajutorului unei central pe peleți.
          O altă casă modernă situată într-un cartier rezidențial de case al Municipiului Tulcea, se vinde la prețul de 158000 de euro. Casa are o suprafață utilă de 140 de metri pătrați și un regim de înălțime de P + M. La parter putem găsi o terasă semideschisă, bucătărie, baie, cameră tehnică și living, iar la mansardă sunt 3 dormitoare, o baie și un balcon cu vedere spre lac. Casa dispune de izolație termică exterioară, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet, dar și de o curte frumoasă de 290 de metri pătrați.
         Municipiul Tulcea poate fi orașul ideal pentru achiziția unei case, datorită zonei foarte frumoase, dar și a prețurilor foarte bune.

 

/ Imobiliare /

https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de case sau vile de vânzare din Municipiul Tulcea sau din împrejurimi

Arhiva

 April 2018
 May 2018
 June 2018
 July 2018
 August 2018