Oferte de chirii de apartamente de 3 camere din Cluj – Napoca


Oferte de chirii de apartamente de 3 camere din Cluj – Napoca

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

          Cluj – Napoca este un oraș care are foarte multe de oferit locuitorilor săi, iar acest lucru îl face foarte atractiv în ochii acelora care doresc să se relocheze și consideră Clujul drept una dintre cele mai bune opțiuni pentru relocare. Dacă ne gândim doar la evenimente sportive care se țin pe cele 2 stadioane moderne din Cluj și din Sala Polivalentă, sau Sala Sporturilor „Horia Demian”, la care mai adaugăm festivalurile deja consacrate ale Clujului, TIFF, Jazz in the Park, Electric Castle și Untold, ajungem la concluzia că în Cluj evenimentele cultural și sportive se țin lanț. Clujul dispune de cea mai bună infrastructură sportivă din România, depășind până și Bucureștiul la acest capitol. Două stadioane la standarde europene, o sală polivalentă ultra modernă, dar și spații moderne de practicare a sportului, fac din Cluj capitala sportului din România și un loc unde iubitorii sportului sunt cu adevărat răsfățați.
            În condițiile în care evenimentele sportive sunt foarte numeroase, cum de altfel sunt și concertele sau alte evenimente culturale, a trăi în Cluj este o adevărată binecuvântare. Clujul are cea  mai mare pondere a populației tinere din țară, iar asta se datorează evenimentelor sportive și culturale. Tinerii care se mută la Cluj experimentează mai întâi statul în chirie, dacă vorbim de mai mulți, atunci aceștia experimentează chiria la comun, pentru a reduce din cheltuielile de cazare și de utilități. Poate cele mai bune chirii în astfel de cazuri sunt chiriile pentru apartamentele de 3 camere, care sunt foarte căutate de grupuri de studenți, pentru costuri reduse la întreținere și chirie. Oferta de chirii pentru apartamentele de 3 camere este de asemenea foarte variată, bogată și interesantă, aceasta reușind să satisfacă cererea imensă de chirii pe acest segment de locuințe. Variația prețurilor la chirii pentru apartamentele de 3 camere din Cluj se datorează locației, suprafeței utile, finisajelor, gradului de mobilare și altor aspecte care pot influența mai mult sau mai puțin nivelul chiriei unei locuințe.
             Astfel, prețurile la chirii pentru apartamentele de 3 camere din Cluj pot porni de la valori de 250 de euro pe lună, pentru apartamente de 3 camere din comuna Florești de exemplu și pot ajunge la valori de 2,000 de euro, pentru apartamente de lux din zona ultracentrală. Un apartament de 3 camere semidecomandat, situat la etajul 8 al unui bloc nou de locuințe din cartierul Mărăști, aproape de FSEGA și de Iulius Mall, se închirează cu 580 de euro pe lună. Apartamentul are o suprafață utilă de 62 de metri pătrați și dispune de izolație termică exterioară, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, aer condiționat, gresie, faianță, parchet și centrală termică. Locuința se închirează complet mobilată și utilată și dispune și de un loc de parcare subteran.
                Un alt apartament de 3 camere, de această dată decomandat și situat la parterul unui imobil nou de locuințe din zona Zorilor – Eugen Ionesco, se închirează cu 650 de euro pe lună. Locuința dispune de finisaje de cea mai bună calitate, mobilier și electrocasnice moderne, și de loc de parcare.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii de apartamente de 3 camere din Cluj – Napoca

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018