Oferte de chirii de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Craiova


Oferte de chirii de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Craiova

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

          Un oraș mare precum Craiova se bucură de o piață a chiriilor destul de activă. Mai multe aspecte influențează acest dinamism, aspecte care fac ca cererea de chirii de pe piața imobiliară a Craiovei să fie destul de ridicată. Un prim aspect care poate influența piața chiriilor este chiar piața muncii din Craiova. Astfel, în oraș sunt multe locuri de muncă bine plătite, ceea ce face ca orașul să fie atractiv pentru cei care ar dori să se relocheze, și cum majoritatea celor care se relochează nu își cumpără locuință direct, aceștia mai degrabă experimentează tot ce are Craiova de oferit din perspectiva locuitului în chirie. Tinerii care sunt bine plătiți la locurile de muncă, de obicei vor mai multă intimitate, iar în acest caz se mută de la părinți direct în chirie, chiar dacă s-au mutat în același oraș cu părinții.
         Un alt aspect foarte important care crește cererea de chirii de locuințe din Municipiul Craiova, este tocmai prezența universităților din oraș, universități care atrag studenți din mai multe zone ale țării, iar cum aceștia nu pot fi toți cazați în căminele studențești ale acestor universități, foarte mulți dintre aceștia optează pentru statul în chirie. Cererea pentru locuințe de închiriat din Municipiul Craiova este destul de mare, dar și oferta este pe măsură, aceasta fiind bogată, variată și interesantă. O mică parte din locuințele scoase la închiriere este cea a garsonierelor sau a apartamentelor de o cameră. Nivelul chiriilor poate varia în funcție de locație, suprafața utilă, finisaje, grade de mobilare și utilare, dar și de alte aspecte care pot influența într-un fel sau altul valoarea unei chirii. Chiriile pentru garsoniere sau apartamente de o cameră din Municipiul Craiova pot porni de la valori de 150 de euro pe lună și pot ajunge până la valori de 350 de euro pe lună.
          Astfel, o garsonieră decomandată situată la etajul 6 al unui bloc de locuințe de 7 etaje de pe Calea București, zona Piața Centrală, se închirează cu suma de 200 de euro pe lună. Garsoniera are o suprafață utilă de 36 de metri pătrați și dispune de îmbunătățiri precum geamuri termopan, ușă metalică la intrare, gresie, faianță și parchet, dar și aer condiționat. Locuința se închirează complet mobilată și utilată. Blocul de locuințe din care face parte este situat aproape de piață, magazine, școli, grădiniță și stații de transport public.
          O altă garsonieră, de această dată situată la etajul 4 al unui bloc de locuințe de pe Calea București, se închirează cu suma de 300 de euro pe lună. Garsoniera  este complet renovată și dispune de îmbunătățiri precum: ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, geamuri termopan, centrală termică, cabină de duș modernă, gresie, faianță și parchet. Locuința se închirează complet mobilată și utilată, mobilierul fiind modern și de bun gust, iar electrocasnicele de ultimă generație.
           Cei interesați de închirierea unei garsoniere se pot simți norocoși pentru că au de unde alege dn multitudinea de oferte disponibile pe piața imobiliară a orașului.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii de garsoniere sau apartamente de o camera din Municipiul Craiova

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018