Oferte de chirii pentru spații comerciale, de depozitare sau de birouri din Municipiul Botoșani


Oferte de chirii pentru spații comerciale, de depozitare sau de birouri din Municipiul Botoșani
Sursa foto: botosaninews.ro

         Spațiul disponibil pentru începerea unei afaceri este doar un factor extrem de important pentru dezvoltarea economică a unui oraș. Municipiul Botoșani, fiind situat în regiunea Moldovei, nu se poate bucura de infrastructură rutieră extraoardinară, precum câteva orașe din sud sau din Ardeal, în această zonă lipsind cu desăvârșire vreo autostradă. Ceea ce ar putea ridica economic un oraș este calitatea resursei umane, adică a forței de muncă. La acest capitol, Botoșaniul nu are o situație prea fericită precum Iașiul de exemplu, care cu universități de prestigiu a reușit să atragă diverși investitori în diferite domenii precum IT, outsourcing sau alte servicii.
         Întreaga regiune a Moldovei, inclusiv Municipiul Botoșani nu este cunoscută pentru numărul ridicat de firme active, în oraș existând doar puțin peste 7000 de firme active. Așadar, orașului i-ar prinde bine un număr mult mai mare de companii. Fie că vrei să desfășori activăți comerciale, de depozitare sau industrial, sau poate ai o firmă de contabilitate, pentru astfel de activități piața imobiliară din Botoșani dispune de câteva oferte destul de interesante.
         Astfel, un spațiu comercial de pe Calea Națională, în zonă centrală se închirează cu prețul de 9 euro pe metru pătrat pe lună, la care se mai adaugă TVA. Spațiul este frumos amenajat, dispune de toate utilitățile, de centrală termică și grup sanitar. Suprafața utilă a spațiului este de 125 de metri pătrați, rezultând o chirie de 1125 euro + TVA, pe lună. Spațiul se pretează pentru orice tip de activitate, mai puțin bar.
         Cei care doresc să desfășoare activități de producție sau doar de depozitare, ar fi foarte interesați de un spațiu de depozitare, producție și de birouri situat la periferia Botoșaniului, pe o stradă principală. Spațiul este dispus pe 2 nivele și are o suprafață totală de 1400 de metri pătrați. Chiria percepută este de 3 euro pe metru pătrat pe lună + TVA, dar chiriașul are posibilitatea de închiria suprafețe mai mici sau de a compertimenta. Spațiul acesta are mai multe intrări, dar dispune și de suficient loc pentru acces TIR.
          Botoșaniul are o clădire foarte interesantă care este disponibilă spre închiriere. Este vorba de sediul Bancpost, o clădire cu un regim de înălțime de P + 3 etaje și cu o suprafață totală de 900 de metri pătrați. Este foarte greu de găsit în Botoșani un chiriaș care să ocupe o întreagă clădire de birouri clasa A, fiind mai greu de crezut ca întreaga clădire să fie închiriată de mai mulți chiriași, fiecare luând în primire suprafețe mai mari sau mai mici. Totuși, pentru a găsi un spațiu de birouri modern în Botoșani nu este nevoie să închiriezi o întreagă clădire. Astfel, un spațiu de birouri situat într-o clădire de birouri din zona ultracentrală a Botoșaniului se închirează la prețul de 264 de euro pe lună. Spațiul este modern, dispune de toate utilitățile, iar grupul sanitar este comun și este pe palierul clădirii de birouri.
          Municipiul Botoșani este un oraș în care antreprenoriatul trebuie încurajat, tocmai de aceea e nevoie de investiții în parcuri industriale, clădiri de birouri sau spații comerciale, de care să beneficieze și micii antreprenori.

 

/ Imobiliare /

https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de chirii pentru spații comerciale, de depozitare sau de birouri din Municipiul Botoșani

Arhiva

 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018