Oferte de apartamente de 3 camere din Municipiul Bistrița


Oferte de apartamente de 3 camere din Municipiul Bistrița
Sursa foto: blog.hotelguru.ro

          Municipiul Bistrița este un frumos oraș din Transilvania, care se bucură de o amplă moștenire săsească, foarte evidentă în clădirile vechi din oraș. Astfel de oraș nu poate fi decât pitoresc, și poate oferi locatarilor o calitate a vieții destul de ridicată. Locurile de muncă din oraș susțin puterea de cumpărare a bistrițenilor, care se pot bucura de facilități moderne shopping, fie în numeroasele supermarketuri din oraș, sau chiar în propriul lor mall, B1  Shopping Center. Ca modalități de recreere pentru bistrițeni pot fi parcurile din oraș sau stațiunea Colibița, care este la o distanță relativ mică față de oraș. Pârtia de ski de lângă oraș va fi inaugurată într-un târziu, după o perioadă lungă de așteptare.
          Bistrița poate fi un oraș care are multe de oferit locuitorilor săi, sau celor care aleg să se stabiliească aici. Pentru tinerele familii cu copii, piața imobiliară din Bistrița are foarte multe oferte de apartamente de 3 camere, oferte pentru toate gusturile, preferințele și buzunarele. Prețurile pot să difere în funcție de locație, suprafață, finisaje, dar și alte aspecte mai mult sau mai puțin importante. Dacă tot vorbim de prețuri pentru apartamente de 3 camere, acestea pot porni de la valori de 27500 de euro și pot ajunge până la valori de 96000 de euro.
          Astfel, un apartament decomandat situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona Lama se vinde la prețul de 46000 de euro. Apartamentul are o suprafață utilă de 65 de metri pătrați și este compus din 3 camere, hol, bucătărie, baie și balcon închis. În materie de finisaje putem aminti: gresie, faianță, parchet, iar alte îmbunătățiri aduse locuinței ar fi: geamuri termopan, ușă metalică la intrare, centrală termică proprie și uși interioare schimbate. Locuința se vinde complet mobilată și utilată, iar electrocasnice precum frigiderul, mașina de spălat și hota au fost schimbate în 2015, iar alte accesorii precum covoare, perdele și saltea dormitor au fost schimbate în 2016. Blocul de locuințe în care este situate apartamentul este foarte aproape de școli, grădinițe, magazine, fiind totodată o zonă foarte liniștită.
           Un alt apartament de 3 camere decomandat, de această dată situat la etajul 1 al unui bloc nou de locuințe din partea de sus a orașului se vinde la prețul de 69900 de euro. Apartamentul are o suprafață utilă de 79 de metri pătrați și este compus dintr-un living cu bucătărie, 2 dormitoare, terasă și baie. Finisajele sunt de cea mai înaltă calitate, aici fiind incluse izolație termică exterioară, gresie, faianță și parchet. Alte dotări ar mai fi: geamuri termopan, ușă metalică la intrare, central termică proprie, electrocasnice marca Samsung și mobilier de calitate. Locuința se vinde complet mobilată și utilată, iar prețul este ușor negociabil.
             Apartamentele de 3 camere din Bistrița sunt în general la prețuri accesibile, acestea putând fii achiziționate cu bani cash, credit ipotecar sau credit contractat prin Programul „Prima Casă”, însă ultimele 2 variante trebuie agreate în primul rând de proprietar.

 

/ Imobiliare /

https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de apartamente de 3 camere din Municipiul Bistrița

Arhiva

 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018