Oferte de spatii comerciale si de depozitare / industriale din Municipiul Iasi


Oferte de spatii comerciale si de depozitare / industriale din Municipiul Iasi

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

            Municipiul Iași poate fi considerat o „oază” de prosperitate economică, într-o regiune care se confruntă cu sărăcia și cu lipsa locurilor de muncă. În Iași foarte multe companii reușesc să prospere, orașul fiind de fapt unul prietenos cu mediul de business. Marele dezavantaj al Iașului, în comparație cu orașe precum București, Cluj – Napoca, Timișoara sau Constanța este lipsa autostrăzii. Cu toate că autostrada lipsește cu desăvârșire, companii din domeniul componentelor auto, industriei farmaceutice, sau industriei metalurgice încă funcționează cu succes în oraș. Antreprenoriatul în Municipiul Iași este foarte dezvoltat, în oraș fiind foarte multe firme mici și mijlocii.
            Într-o societate capitalist, rolul firmelor mici și mijlocii este crucial, deoarece acestea pot furniza multe locuri de muncă, astfel având o contribuție semnificativă la bugetul central sau la bugetul local. Dar astfel de firme au nevoie de spații pentru desfășurarea activității economice, iar cel puțin în Municipiul Iași, astfel de spații sunt din abundență.
           Pentru cei interesați de deschiderea unui magazine, restaurant fast – food sau alt tip de afacere, un spațiu comercial de 27 de metri pătrați din zona Podu Roș - Complex Cantemir se închirează cu suma de 250 de euro pe lună. Spațiul are finisaje de înaltă calitate, dispune de un vad comercial bun și este racordat la toate utilitățile. Un alt spațiu comercial, de această dată de 30 de metri pătrați din zona Zimbru – Bicaz, se închirează cu suma de 1500 de lei pe lună. Spațiul este amenajat în prezent pentru salon de înfrumusețare, coafor, frizerie, manichiură, fiind pretabil pentru astfel de activități. Acest spațiu este frumos amenajat, dispune de trafic pietonal intens și est racordat la toate utilitățile.
          Spații comerciale în Municipiul Iași se găsesc din abundență, așa că cei interesați de închirierea de astfel de spații pot găsi foarte ușor un spațiu adecvat indiferent dacă activitatea pe care doresc să o desfășoare este din domeniul restaurantelor, fast – food, localurilor, magazinelor, saloanelor de înfrumusețare, jocuri de noroc, săli de fitness sau alte domenii de activitate.
          Persoanele interesate de depozite sau de activități industriale, de asemenea se pot bucura de spații adecvate suficiente, disponibile pe piața imobiliară din Municipiul Iași. În funcție de dimensiunea solicitată, cei interesați pot găsi spații de depozitare / industriale mai mici sau mai mari. Astfel, un spațiu de depozitare sau industrial, dintr-o zonă periferică a Municipiului Iași se închirează cu suma lunară de 4 euro pe metru pătrat, la care se mai adaugă TVA. Spațiul constă într-o hală de 250 de metri pătrați, racordată la toate utilitățile, dar care dispune și de birouri sau grupuri sanitare.
          Alt spațiu de depozitare, de această dată din zona Păcurari și situate în incinta Cooperativei Munca Invalizilor, se închirează cu suma lunară de 4 euro pe metru pătrat + TVA.  Spațiul are o suprafață utilă de 140 de metri pătrați și dispune de aer condiționat, centrală termică proprie, curent electric 380 V și contorizare individuală.
          Numeroasele spații comerciale și de depozitare / industriale, disponibile spre închiriere pe piața imobiliară a Municipiului Iași, își așteaptă viitorii chiriași.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de spatii comerciale si de depozitare / industriale din Municipiul Iasi

Arhiva

 July 2024
 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018