Oferte de spatii comerciale, spatii de depozitare / industriale, sau de birouri din Municipiul Galati


Oferte de spatii comerciale, spatii de depozitare / industriale, sau de birouri din Municipiul Galati

Citiți și alte știri Imobiliare pe Ziarul Imobiliar

         Municipiul Galați se confruntă cu probleme destul de mari de ordin economic, pentru că lipsa locurilor de muncă, rata șomajului destul de ridicată, iar salariul mediul la nivel local influențează migrația populației spre alte orașe mai dezvoltate. Acest oraș a pierdut numeroși cetățeni în ultimii ani, tocmai pentru că aceștia au ales să se mute în orașe mai dezvoltate, sau chiar în afara țării. Dunărea este un fluviu care nu este suficient exploatat din punct de vedere economic, dar asta este o problem la nivel național, pentru că amenajarea cursului Dunării ar putea facilita enorm transportul de mărfuri și exporturile, Dunărea putând fi considerată o „autostradă„ spre vestul Europei.
         Nivelul economic actual al Municipiului Galați ar trebui să atragă atenția în primul rând al autorităților locale, care ar trebui să creeze mai multe facilități pentru atragerea investitorilor și crearea de noi locuri de muncă, pentru că potențial este destul de mare. Un oraș precum Galațiul, binecuvântat cu poziționare la Dunăre, tradiție industrială și resursa umană formată de instituțiile de învățământ locale, ar merita alt nivel economic. Cert este că pentru crearea de noi locuri de muncă este nevoie de stimularea antreprenorilor și investitorilor, și punerea la dispoziție a spațiilor în care aceștia să își desfășoare activitatea economică. Din fericire, piața imobiliară a Galațiului dispune de spații comerciale, de depozitare / industriale sau de birouri, disponibile spre închiriere, care doar își așteaptă investitorii sau antreprenorii ca să le valorifice.
         Un spațiu comercial situat în Complexul Comercial „Spicul” se închirează cu suma lunară de 10 euro pe metru pătrat, la care se mai adaugă TVA. Spațiul are o suprafață utilă de 139 de metri pătrați, dispuși atât la parter cât și la subsol. Acesta dispune de apă curentă, gaze naturale, canalizare și curent electric 380V. Spațiul este pretabil pentru unități alimentare gen restaurant, fast – food sau cofetărie – patiserie, dar și pentru orice tip de magazin.
           Cine este în căutarea de spații de depozitare au de unde alege din multitudinea de hale scoase la închiriere de pe raza Municipiului Galați. O astfel de hală, situată în Bariera Traian, în spate la Mobexpert, se închirează cu suma lunară de 5 euro pe metru pătrat + TVA. Hala are o suprafață utilă de 1,300 de metri pătrați și o înălțime de 5 metri. Aceasta dispune de rampă, pardoseală elicopterizată în interior,  apă curentă, canalizare, gaze natural curent electric de 380V, iar încălzirea acesteia se face prin intermediul unei central termice. Hala mai dispune și de un teren aferent de 5,000 de metri pătrați, iar la cerere se poate închiria parțial, sau se poate adăuga și camera de frig.
            Cat tine de ofertele de chirii de spații de birouri, Galațiul este departe de a fi orașul cu cel mai mare număr de metri pătrați de spații de birouri clasa A, dar cei interesați pot găsi suficiente oferte de spații de birouri disponibile spre închiriere. Astfel, într-un imobil de lângă Prefectura Galați sunt disponibile spre închiriere mai multe încăperi de 20 – 30 de metri pătrați, contra sumei lunare de 5 euro pe metru pătrat, la care se mai adaugă prețul utilităților.

/ Imobiliare /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de spatii comerciale, spatii de depozitare / industriale, sau de birouri din Municipiul Galati

Arhiva

 November 2023
 July 2023
 June 2023
 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018