Motive pentru care merită să alegi obiecte sanitare Grohe pentru baia ta


Motive pentru care merită să alegi obiecte sanitare Grohe pentru baia ta

Cititi si alte stiri Imobiliare Romania pe Ziarul Imobiliar.

Grohe este un lider mondial în ceea ce privește soluțiile complete pentru baie și accesoriile pentru bucătărie tocmai datorită dedicării furnizării de produse inovatoare pentru apă. Timp de multe decenii, Grohe s-a dedicat valorilor de tehnologie, calitate, design și sustenabilitate, toate ilustrând angajamentul de a produce obiecte sanitare Grohe premium și de a crea experiențe excepționale. Cu activitățile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania, produsele Grohe poartă insigna de calitate „Made in Germany”, o garanție a ridicării la niveluri înalte ale calității, fără compromisuri, în ceea ce privește manopera și funcționalitatea. Numeroase proiecte de nivel înalt de pe tot globul sunt echipate cu produse Grohe, care demonstrează preferința arhitecților, designerilor și dezvoltatorilor pentru acest brand. De la o baterie de lavoar Grohe la un WC suspendat Grohe, calitatea germană va contribui la o mai bună calitate a vieții în propria locuință. Următoarele rânduri te familiarizează cu produsele de calitate germană și îți prezintă beneficiile acestora mai puțin cunoscute.

 

Beneficiile unor sanitare moderne Grohe

Beneficiile utilizării obiectelor sanitare Grohe sunt multiple. Sistemele unice de apă Grohe Blue furnizează apă filtrată proaspătă, cu un gust deosebit, de la confortul robinetului tău de bucătărie, în vreme ce un afișaj LED de pe mânerul robinetului indică când trebuie schimbat filtrul de apă. Alte tehnologii inteligente sunt Grohe Sense și Grohe Sense Guard, sisteme de securitate a apei controlate de aplicație pentru segmentul rezidențial pentru a reduce în mod activ rezultatele daunelor cauzate de apă. Combinația dintre dispozitive inteligente conectate, algoritmi cloud și aplicația pentru utilizatorul final susține confortul și facilitează viața de zi cu zi, în vreme ce permite brandului Grohe să se angajeze în lupta pentru o lume mai sensibilă la ecologie.

 

Tipuri de obiecte sanitare de lux de la Grohe

Robinet Icon 3D – Imaginează-ți un robinet care redefinește tot ceea ce credeai că știi despre unul. Și chiar și așa, acest produs te va uimi în continuare. Acolo unde au fost suspendate toate regulile obișnuite de proiectare și fabricație, capătă viață un concept provocator și o colecție imprimată 3D cu precizie uimitoare și eleganță modernă. Cu colecția Grohe Icon 3D, Allure Brilliant Icon 3D și Atrio Icon 3D, imposibilul devine o realitate. Îmbrățișând tehnologia în curs de dezvoltare a imprimării 3D a metalelor, designerii și inginerii Grohe depășesc limitele modului în care este realizat un robinet. Icon 3D este un robinet imprimat 3D, născut din cea mai recentă tehnologie, care oferă o funcționalitate la superlativ, în vreme ce prezintă o siluetă futuristă, iconică. 

 

Baterie de duș – De la capete de duș de sine stătătoare, cu efect de ploaie la baterii de duș de mână, Grohe oferă o varietate de produse pentru baia visurilor tale. Bateriile de duș Grohe îmbină cele mai recente designuri cu o serie de caracteristici care aduc beneficii reale băii tale. Finisajul Grohe StarLight Chrome aduce băii o senzație contemporană, minimalistă și este un produs durabil, care își va păstra proprietățile pentru o perioadă lungă de timp.

 

Cadă de duș Grohe acrilică – Combinând forme elegante și moderne cu o funcție durabilă, aceste căzi de duș vin într-o gamă de dimensiuni și forme pentru a se potrivi fiecărei băi, de la cele compacte la cele generoase ca spațiu. Avantajul suprafeței acrilice nu constă doar în textura plăcută la atingere, ci și în faptul că este igienică și rezistentă la zgârieturi. Această colecție de obiecte sanitare ceramice Grohe este perfectă pentru cei care doresc să-și transforme baia într-un spa privat. Formele și liniile fluide ale colecției Essence Ceramic sunt ideale pentru a proiecta un interior liniștitor și pentru a permite spațiului băii să respire mai ușor. Concentrându-se pe elementele esențiale, Essence Ceramic oferă un design discret și atractiv, cu caracteristici inovatoare pe care le vei aprecia în fiecare zi.

 

WC GROHE Essence Ceramic este conceput pentru a fi suspendat pe perete și este conceput astfel încât fixarea invizibilă să-i confere o estetică minimalistă și elegantă. Designul cu margini netede elimină crăpăturile care riscau să colecteze murdăria și facilitează astfel curățarea.

Crearea unei băi care favorizează armonia și relaxarea necesită un plan bun de amenajare și selectarea atentă a pieselor de decor, de la obiectele sanitare la cel mai mic detaliu, cum ar fi suportul pentru periuța de dinți. Obiectele sanitare Grohe exemplifică precizia, calitatea și măiestria, care sunt semne distinctive ale moștenirii Grohe. Înainte să-ți amenajezi baia, asigură-te că fiecare element pe care îl alegi depășește teritoriul esteticii și pătrunde totodată și în cel al funcționalității.


 

/ Imobiliare Romania /


https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Motive pentru care merită să alegi obiecte sanitare Grohe pentru baia ta

Arhiva

 March 2023
 February 2023
 January 2023
 November 2022
 October 2022
 August 2022
 July 2022
 February 2022
 January 2022
 December 2021
 February 2021
 January 2021
 December 2020
 November 2020
 October 2020
 July 2020
 May 2020
 September 2019
 May 2019
 March 2019
 February 2019
 January 2019
 August 2018
 July 2018
 June 2018
 May 2018
 April 2018