Oferte de apartamente de 2 camere din Municipiul Focșani


Oferte de apartamente de 2 camere din Municipiul Focșani
Sursa foto: wikimapia.org

           Când ești dispus să te relochezi, de multe ori te întrebi oare ce are de oferit orașul sau localitatea unde îți vei avea reședința. Municipiul Focșani este un oraș cu o populație de peste 73000 de locuitori, care se poate dovedi destul de interesant și ofertant. În zilele noastre, majoritatea reședințelor de județ dispun de facilități precum magazine moderne, hypermarketuri, magazine de bricolaj sau multe alte facilități. Poziționarea orașului este foarte bună, acesta fiind plasat pe principalul drum care leagă Bucureștiul de zona Moldovei. Amatorii de licori bahice pot găsi aici raiul, deoarece în această zonă se pot găsi cele mai bune vii și vinuri din țară. Aceste sunt doar câteva facilități pe care le poate oferi Focșaniul, dar ceea ce poate determina cel mai mult o persoană să se relocheze, sunt locurile de muncă existente.
             Mediul privat local nu oferă locuri de muncă prea ofertante și asta se reflectă și în piața imobiliară. Prețurile la locuințe în Focșani nu sunt foarte ridicate, ofertele fiind totuși destul de interesante. Totuși, prețurile pot varia în funcție de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Pentru apartamentele de 2 camere din Focșani, care de altfel sunt și cele mai numeroase de pe piața imobiliară locală, prețurile pot porni de la valori de sub 20000 de euro și pot urca până la valori de 66500 de euro.
              Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 2 al unui bloc nou de locuințe din zona Brăilei - Kaufland, se vinde la prețul de 45000 de euro. Apartamentul are o suprafață utilă de 51 de metri pătrați și este compus din hol de acces, bucătărie, baie, living, dormitor și un balcon. Locuința fiind nouă dispune de numeroase dotări cum ar fi: izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, uși interioare moderne, gresie, faianță, parchet și centrală termică. Prețul este ușor negociabil.
              Un alt apartament de 2 camere decomandat, de această dată situat la parterul unui bloc de locuințe din zona centrală  a Municipiului Focșani, se vinde la prețul de 66500 de euro. Locuința are o suprafață utilă de 94 de metri pătrați și este compusă din hol, bucătărie, baie, living foarte spațios și dormitor. Apartamentul a suferit renovări importante în ultima vreme, printre îmbunătățirile aduse apartamentului putându-se enumera: izolație termică exterioară, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare schimbate, gresie, faianță și parchet. Încălzirea locuinței se poate face prin central termică proprie pe gaz, iar locuința se vinde complet mobilată și utilată, prețul fiind negociabil.
                Apartamentele de 2 camere rămân cele mai căutate, dar și cele mai disponibile locuințe de pe piața imobiliară din Focșani. Astfel de locuințe se pretează pentru tinerele familii, cu un copil, prețurile acestora fiind extrem de accesibile. Apartamentele pot fi achiziționate cu bani cash, credit ipotecar, sau prin credit ipotecar contractat prin Programul „Prima Casă”, ultimele două modalități de plată însă trebuie să fie acceptate de proprietar. Cei interesați trebuie să studieze ofertele de apartamente de 2 camere disponibile pe piața imobiliară locală.
           

/ Imobiliare /

https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de apartamente de 2 camere din Municipiul Focșani

Arhiva

 April 2018
 May 2018
 June 2018
 July 2018
 August 2018