Apartamente de 2 camere de închiriat din Municipiul Timișoara


Apartamente de 2 camere de închiriat din Municipiul Timișoara
Sursa foto: banatulazi.ro

              Când vine vorba de forța de muncă sau de studenți, putem spune că Timișoara este un adevărat aspirator, acest oraș atrăgând foarte multe persoane în căutarea unui loc de muncă, sau care vor să își continue studiile. Oferta de locuri de muncă din Timișoara este foarte bogată și diversificată și cuprinde foarte multe locuri de muncă în domenii precum IT, outsourcing, servicii financiare etc., locuri de muncă care sunt extrem de bine plătite. În ceea ce privește învățământul superior, Timișoara dispune de o ofertă foarte variată, studenții având opțiunea de a studia de la domenii precum medicină, inginerie la domenii precum limbi străine sau economic.
              Cum universitățile de stat timișorene au locuri de cazare foarte limitate în propriile complexe studențești de cămine, foarte mulți studenți se văd obligați să își caute chirie pe piața imobiliară a Timișoarei. Cererea este foarte mare pentru locuințele de închiriat, mai ales dacă vorbim de apartamente de 2 camere, care sunt foarte căutate de grupuri de studenți, sau de persoane care muncesc, dar doresc să locuiască la comun pentru a micșora cheltuielile legate de cazare și utilități. Din fericire pentru aceștia, și oferta de apartamente de 2 camere disponibile spre închiriere pe piața imobiliară timișoreană este foarte mare. Variația prețurilor la chirii pentru astfel de locuințe este dată de locație, suprafața utilă, finisaje, gradul de mobilare și utilare, dar și de alte aspecte care pot influența pozitiv sau negativ chiria unei locuințe.
               Pentru apartamentele de 2 camere, prețurile la chirii pot porni de la valori de sub 170 de euro pe lună și pot ajunge până la valori de peste 700 de euro pe lună. Astfel, un apartament de 2 camere semidecomandat, situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe din zona Iulius Mall se închirează cu prețul de 350 de euro pe lună. Apartamentul are o suprafață utilă de 48 de metri pătrați și este compus din hol, baie, bucătărie, sufragerie și balcon. Locuința dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan, uși interioare moderne, gresie, faianță și parchet. Apartamentul dispune de mobilier de bun gust și de electrocasnice precum: mașină de spălat, frigider și aragaz și hotă.  Blocul din care face parte apartamentul este situat foarte aproape de stații de transport în comun, iar centrul comercial din zonă  asigură acces facil la toate magazinele din cadrul acestuia.
               Un alt apartament de 2 camere, de această dată decomandat și situat la parterul unui bloc de locuințe din zona Martirilor, se închirează la prețul de 550 de euro pe lună. Apartamentul este la prima închiriere, este de asemenea foarte spațios, având o suprafață utilă de 80 de metri pătrați, este la prima închiriere și este compus din hol, baie, bucătărie, living, dormitor și balcon. Locuința dispune de finisaje de cea mai bună calitate (gresie, faianță, parchet), dar și de geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, centrală termică, mobilier modern făcut la comandă și electrocasnice precum: plită pe gaz, cuptor electric, frigider și mașină de spălat.

/ Imobiliare /

https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Apartamente de 2 camere de închiriat din Municipiul Timișoara

Arhiva

 April 2018
 May 2018
 June 2018
 July 2018
 August 2018