Oferte de apartamente de 3 camere din Municipiul Târgu Mureș


Oferte de apartamente de 3 camere din Municipiul Târgu Mureș
Sursa foto: merg.in

           Târgu Mureș este unul dintre cele mai ofertante orașe din Transilvania, iar mulți care locuiesc în acest oraș se pot considera norocoși. Calitatea vieții din oraș este una destul de ridicată, orașul fiind unul foarte frumos, asigurând spații verzi bine amenajate, dispunând de un sistem de transport în comun bine pus la punct, dar mai ales având instituții medicale și de învățământ de prestigiu, sau centre comerciale moderne oportunități suficiente pe piața muncii.
           Totuși județul Mureș se confruntă cu o rată a șomajului de aproximativ 4,4 %, aceasta fiind peste media națională, iar salariul mediu net înregistrat la nivel de județ este de doar 2152 de lei, un nivel mai scăzut față de județele Cluj, Sibiu sau Brașov. Însă, într-un top al investițiilor străine directe, județul Mureș a reușit să ia fața atât județului Cluj, cât și județului Sibiu, reușind să atragă investiții străine directe de 1,735 miliarde de euro. Acest aspect nu poate decât să reflecte interesul foarte ridicat al investitorilor străini pentru acest județ, județul Mureș ocupând locul 7 la nivel național din punct de vedere al investițiilor străine directe. Perspectivele economice par a fi foarte bune, mai ales că Municipiul Târgu Mureș este foarte aproape de a fi conectat la autostrada A3, ceea ce va constitui un avantaj economic enorm. Piața imobiliară resimte acest optimism înregistrat la nivel economic, și înregistrează numeroase  tranzacții imobiliare cu proprietăți tot mai valoroase. Cererea ridicată joacă un rol însemnat în numărul mare de tranzacții, dar și oferta este pe măsură, aceasta fiind bogată, variată și interesantă. O bună parte din apartamentele scoase la vânzare în Târgu Mureș sunt apartamente de 3 camere, iar variația prețurilor pentru astfel de locuințe este cauzată e locație, suprafața utilă și finisaje. Prețurile pentru apartamentele de 3 camere din Târgu Mureș pot porni de la valori de 31000 de euro și pot ajunge până la valori de 182000 de euro.
            Un apartament de 3 camere decomandat situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe din zona Dâmbu Pietros, se vinde la prețul de 65000 de euro. Apartamentul are o suprafață utilă de 53 de metri pătrați, fiind un apartament confort 2 și este compus din 3 camere, baie, bucătărie, hol și balcon. Locuința dispune de gresie, faianță, parchet, geamuri termopan, centrală termică, ușă metalică la intrare și se vinde complet mobilată și utilată.
             Un alt apartament de 3 camere decomandat, de această dată situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona Triumf, se vinde la prețul de 75000 de euro. Apartamentul are o suprafață utilă de 72 de metri pătrați și este compus din hol, bucătărie, balcon, living, 2 dormitoare și 2 băi. Locuința a fost renovată și dispune de următoarele îmbunătățiri: geamuri termopan, ușă metalică la intrare, uși interioare moderne, centrală termică, aer condiționat, gresie, faianță și parchet.
             Apartamentele de 3 camere sunt foarte pretabile pentru familiile cu copii, sau pentru acele familii care își doresc copii, acestea având de unde alege din numeroasele oferte de pe piața imobiliară a Municipiului Târgu Mureș.

 

/ Imobiliare /

https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de apartamente de 3 camere din Municipiul Târgu Mureș

Arhiva

 April 2018
 May 2018
 June 2018
 July 2018
 August 2018