Oferte de case sau vile din Municipiul Deva sau din împrejurimi


Oferte de case sau vile din Municipiul Deva sau din împrejurimi
Sursa foto: cdn.flixbus.de

            Județul Hunedoara nu doar că este un județ încărcat de istorie, cu multe vestigii arheologice, dar totodată este unul dintre cele mai pitorești județe din România. O casă într-unul din satele de munte ale județului poate fi o adevărată binecuvântare, pentru că în astfel de sate sau locuri priveliștea este pur și simplu extraordinară. Fie că e vorba de Ținutul Pădurenilor din Munții Poiana Ruscă, sau de Ținutul Moților din Munții Apuseni, sau de culmile muntoase de la marginea Țării Hațegului (Munții Retezat și Munții Șureanu), aceste locuri abundă de frumusețe, de tradiție și de mister.
           A locui la casă în împrejurimile Devei poate fi o experiență foarte plăcută, liniștea și frumusețea locurilor oferind o senzație foarte plăcută de relaxare. Piața imobiliară a Municipiului Deva dispune de o ofertă destul de consistentă de case sau vile din Deva și împrejurimi. Din punct de vedere numeric, oferta este foarte similară cu cea a apartamentelor, doritorii având la dispoziție case sau vile din mediul rural al județului Hunedoara, dar și din orașul Deva în sine, sau din orașe precum Orăștie, Simeria sau Brad. Variația prețurilor pentru astfel de locuințe poate fi cauzată de locație, suprafața utilă, suprafața terenului, finisaje, amenajări interioare și exterioare, dar și alte aspecte care pot influența într-un fel sau altul valoarea unei locuințe. Prețurile pentru casele sau vilele din Municipiul Deva sau împrejurimi pot porni de la valori de 10000 de euro, pentru case bătrânești din mediul rural și pot ajunge până la valori de 850000 de euro.
          Astfel, o casă situată în zona centrală a Municipiului Deva se vinde cu prețul de 90000 de euro. Casa are o suprafață utilă de 106 metri pătrați și este dispusă pe un singur nivel. Locuința este compusă din: living spațios, dormitor mare, bucătărie, 2 băi, 2 holuri și un demisol, care de asemenea poate fi folosit drept bucătărie.  Casa a avut parte de lucrări de renovare, printre îmbunătățirile aduse fiind: geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Curtea aferentă proprietății este de 309 metri pătrați, aceasta dispunând de gazon, arbuști ornamentali și piscină.
          O altă casă din Municipiul Deva, situată în prelungirea cartierului Zăvoi, se vinde la prețul de 135000 de euro. Casa are o suprafață utilă de 160 de metri pătrați, având un regim de înălțime demisol + parter + etaj + mansardă. La demisol se poate găsi o baie de serviciu și o cameră tehnică unde este centrala locuinței, restul nefiind compartimentat, iar la parter se poate găsi un garaj încorporat în casă cu ușă de intrare direct în casă, baie, hol, bucătărie, loc de luat masa și living. La etaj se poate găsi 3 camere și 2 băi, iar la mansardă o cameră cu baie de serviciu, un living, un dressing și 2 spații de depozitare. Terenul aferent casei este de 280 de metri pătrați.
            Cei interesați de achiziționarea unei locuințe în Municipiul Deva sau în împrejurimile acestui oraș, au la dispoziție numeroase oferte de case sau vile de vânzare.

 

/ Imobiliare /

https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de case sau vile din Municipiul Deva sau din împrejurimi

Arhiva

 April 2018
 May 2018
 June 2018
 July 2018
 August 2018