Oferte de case sau vile din Municipiul Târgu – Jiu sau din împrejurimi


Oferte de case sau vile din Municipiul Târgu – Jiu sau din împrejurimi
Sursa foto: targujiu.info

          Dacă din punct de vedere economic perspectivele nu se arată a fi prea bune în Municipiul Târgu – Jiu, este bine de știut că totuși orașul are foarte multe de oferit în momentul de față. Doar dacă este să ne gândim la operele lui Brâncuși, care sunt expuse în Parcul Central al Municipiului Târgu  - Jiu (Poarta Sărutului, Masa Tăcerii, Aleea Eroilor), dar și la Coloana Infinitului, ne putem da seama de cultura pe care o are de oferit acest oraș. Sculpturile lui Brâncuși au ridicat Parcul Central din Târgu – Jiu la nivel de muzeu în aer liber. Întreaga zonă a parcului central este o zonă foarte frumoasă dedicată relaxării și sportului, cu Parcul Insulița (o insulă situată pe râul Jiu) și Stadionul Municipal care este în construcție în momentul de față.

          Orașul are multe de oferit și din punctul de vedere al centrelor comerciale moderne, Shopping City Târgu – Jiu fiind cel mai modern centru comercial din oraș, unde de altfel mai pot fi găsite multe supermarketuri sau magazine de bricolaj. Dacă la toate acestea am mai adăuga frumusețea împrejurimilor, Nordul Olteniei fiind o zonă deosebit de pitorească, cu siguranță am ajunge la concluzia că orașul Târgu – Jiu este destul de ofertant. De altfel, orașul poate fi un loc ideal pentru liniște și relaxare, dacă alegi să achiziționezi o casă sau o vilă din oraș sau din împrejurimi. Piața imobiliară din oraș dispune de o ofertă destul de bogată de case sau vile din Municipiul Târgu – Jiu sau din împrejurimi. Casele disponibile pot fi și din afara orașului, din zonele rurale ale județului Gorj. Variația prețurilor poate fi cauzată de locație, suprafața utilă, suprafața terenului, finisaje, amenajări interioare și exterioare, dar și de alte aspecte mai mult sau mai puțin importante. Prețurile pentru casele sau vilele din Municipiul Târgu – Jiu sau din împrejurimi, pot porni de la valori de 20000 de lei și pot ajunge pănă la valori de peste 319000 de euro.

           O casă din zona Primăverii a Municipiului Târgu – Jiu, se vinde la prețul de 85000 de euro. Casa are o suprafață utilă de 160 de metri pătrați și un regim de înălțime de P + M. La parter se poate găsi un living cu bucătărie open space, o baie și 2 dormitoare, iar la mansardă se poate găsi un dormitor matrimonial, terasă și dressing. Casa fiind construcție nouă, finisajele sunt noi și de cea mai bună calitate. Locuința este racordată la toate utilitățile, se vinde complet mobilată și utilată, cu mobilier nou și electrocasnice de ultimă generație, iar terenul aferent casei este de 560 de metri pătrați.

            O vilă deosebită de pe strada Victoriei din Târgu – Jiu, se vinde la prețul de 319000 de euro. Vila are o suprafață utilă de 200 de metri pătrați și este compusă din living, 3 dormitoare, birou, bucătărie foarte spațioasă, hol, 2 dressinguri și 3 băi. Încălzirea locuinței se face prin pardoseală, iar finisajele sunt de cea mai bună calitate, casa dispunând și de jacuzzi. Curtea locuinței este extrem de frumos amenajată, având o suprafață totală de 1350 de metri pătrați.     

/ Imobiliare /

https://www.ziarulimobiliar.ro/img/logo.png 02-07-2018 Oferte de case sau vile din Municipiul Târgu – Jiu sau din împrejurimi

Arhiva

 April 2018
 May 2018
 June 2018
 July 2018
 August 2018