Family Residence Iasi 

de la 62000 €
logo Family Residence Iasi

fara poza
Dragos Tudose
0755... -arata nr-
A fost online acum 7 luni

Trimite un mesaj

Family Residence Iasi este un complex nou de vile, foarte elegant si intim, care va ofera posibilitatea sa locuiti intr-o zona linistita, ferita de praful si agitatia orasului, dar totodata conectati la realitatea Iasului, fiind situat foarte aproape de Soseaua Nicolina, la numai 1 km de Tehnopolis, situate in spate la Expo - Mobila, langa fundatia Omenia cu acces atat la transportul in comun, cat si la numeroasele facilitati din zona: After school, terenuri de sport, parculet si locuri de joaca pentru copii, spatii de relaxare, piata,hipermarketuri, posta, spitale, farmacii si clinica medicala, scoli, gradinite si universitate.

Ansamblul beneficiaza de o pozitionare foarte buna, de infrastructura completa, drumuri asfaltate, iluminat public si bransamente la toate uitilitatile – gaze, apa curenta, canalizare, energie electrica.

Family Residence este compus din 15 unitati locative, compartimentate modern, fiecare unitate avand 3 camere si 2 bai, punandu-se foarte mult accent pe eficienta spatiului, pe intimitatea si confortul pe care ne dorim sa le oferim rezidentilor nostri.
Noul Family Residence Iasi, ofera spre vanzare vile cu 4 camere in triplex: 
- Vila 4 camere, 2 bai - SU = 110 MPU + TEREN 150 MP - Pret - 62.000 euro/tva inclus ( 5 UNITATI)

- Vila 4 camere, 2 bai - SU = 110 MPU + TEREN 200 MP - Pret - 63.000 euro/tva inclus (8 UNITATI)
- Vila 4 camere, 2 bai - SU = 110 MPU + TEREN 250 MP - Pret - 65.000 euro/tva inclus (2 UNITATI)


Fiecare locuinta este formata dintr-un living foarte spatios, bucatarie patrata inchisa clasic, doua dormitoare, unul cu balcon, doua grupuri sanitare,ambele cu geam, terasa si teren propriu in care poate fi amenajat un spatiu verde.

Daca rezervarea se face din timp, finisajele pot fi alese de client, personalizandu-se in functie de necesitatile fiecarui client.

Vilele sunt construite pe o structura de cadre din beton armat, inchiderile peretilor sunt facute din caramida Porotherm, iar confortul termic este asigurat si cu ajutorul  izolatiei de polistiren. Imobilele  se vor preda bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat si dispun de: centrala proprie si calorifere, usa metalica anti-efractie, usi interior moderne, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet de import, obiecte sanitare moderne  in bai, curte proprie si parcare amenajata.

Fiecare apartament dispune de pod spatios, cca 35 mp,  cu acces direct din casa scarii.

Locul de parcare se amenajeaza in curtea din fata fiecarui corp de duplex si nu presupune costuri suplimentare.

Pretul are TVA 5%  inclus,  este pentru predare la cheie, iar achizitionarea se face astfel:

- minim 1.000 eur  rezervare

- in maxim 2 saptamani de la rezervare, restul de avans

- restul de pret in functie de modalitatea de plata dorita

-  NOTA : VILELE POT FI ACHIZITIONATE SI PRIN PROGRAMUL PRIMA CASA SAU ORICE TIP DE CREDIT!
COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR!
REZIDENTIAL IASI - ALEGE SA FII INFORMAT CORECT!

Galerie foto a ansamblului imobiliar Family Residence Iasi