Imobiliare - publicarea de anunturi imobiliare in ziarul imobiliar
este 100% gratuita pentru proprietari, pentru agentii imobiliare consultati pagina cu oferta pentru agentii imobiliare
 
  21 Ianuarie 2018   Promoveaza proprietatea ta    |        |   Contact
articole
curs valutar
data:21/01/2018
1 euro = 4,6 Lei
1 dolar = 3,7 Lei
=
Imobiliare Teleorman
     

Imobiliare Teleorman

Cauti o locuinta in Teleorman?
Apartamente (0) Apartamente (0)
Garsoniere (0) Garsoniere (0)
Case (0) Case (0)
Vile (0) Vile (0)
Terenuri (0) Terenuri (0)
Spatii (0) Spatii (0)
 

Descrierea judetului Teleorman

Judetul Teleorman este situat in sudul tarii si are latitudinea de 43g 37' 07'' ceea ce constituie punctul cel mai sudic al Romaiei.Limita sudica a judetului, pe o suprafata de aproximativ 90km, granita de sud a judetului.
Cu o suprafata de 5.790 kmp, ceea ce reprezinta 2,4 % din suprafata Romaniei, judetul Teleorman se afla pe locul 19 la aceasta categorie , din tara si se numara printre cele patru judete care au ca si limita sudica Dunarea.
Conform ultimului recensamant, judetul Teleorman are o populatie de peste 436.000 de locuitori(96,7 % romani, 3,2 % rromi si 0,1 % alte etnii. Peste 97% din populatie este crestina, majoritatea fiind ortodocsi), din care 141.000 traiesc in mediul urban, iar peste 295.000 in mediul rural. Pozitionarea judetului pe raza de influenta a capitalei Romaniei, a avut influenta in ceea ce priveste forta de munca a judetului.
Judetul Teleorman este impatrit in 3 municipii, 2 orase si 92 de comune care au in componenta 228 de sate.
Orasul Alexandria este resedinta de judet a Teleormanului(incepand cu 1968) si este situat la intersectia drumurilor comerciale importante din sudul tarii. Orasul Alexandria a fost infiintat in anul 1834 si in prezent are 50.496 locuitori.
Alte orase importante in judet:
Turnu Magurele(sec XV-puternic centru industrial si port) - 30.089 locuitori, Rosiorii de Vede(sec XIV,unul dintre cele mai vechi targuri din tara, puternic centru comercial ) - 31.849 locuitori, Zimnicea(secolul III i.Hr., recunoscut pentru comertul cu cereale.) - 15.672 locuitori, Videle (oras nou cu importanta in extragerea de petrol.)- 11.987 locuitori.
Potentialul turistic al acestui judet este redus in comparatie cu celelalte judete al Romaniei insa este practicat turismul de tranzit si agrement.
Atractia turistica de baza aici este zona Dunarii.In conditii deosebite,aici se poate practica pescuitul si vanatoarea.

Numarul exact de agentii imobiliare in Teleorman este necunoscut pentru moment.imobiliare Alba imobiliare Arad imobiliare Arges imobiliare Bacau imobiliare Bihor imobiliare Bistrita Nasaud imobiliare Botosani imobiliare Brasov imobiliare Braila imobiliare Bucuresti imobiliare Buzau imobiliare Caras Severin imobiliare Calarasi imobiliare Cluj imobiliare Constanta imobiliare Covasna imobiliare Dambovita imobiliare Dolj imobiliare Galati imobiliare Giurgiu imobiliare Gorj imobiliare Harghita imobiliare Hunedoara imobiliare Ialomita imobiliare Iasi imobiliare Ilfov imobiliare Maramures imobiliare Mehedinti imobiliare Mures imobiliare Neamt imobiliare Olt imobiliare Prahova imobiliare Satu Mare imobiliare Salaj imobiliare Sibiu imobiliare Suceava imobiliare Teleorman imobiliare Timis imobiliare Tulcea imobiliare Vaslui imobiliare Valcea imobiliare Vrancea

cele mai noi STIRI IMOBILIARE
Stiri-Imobiliare :
 • Programul Prima casa 2016
 • Cresc preturile locuintelor in 2016
 • Banii de la saltea aduc mai mult pr
 • Costa 275 mil. euro. Are fantana po
 • Vezi online situatia dosarului de g
 • Mai putin de trei luni la dispoziti
 • ANL a receptionat 482 de locuinte d
 • Locuintele noi se vand in mod egal
 • Ce locuinte prefera romanii in 2011
 • Imobiliarele si in 2011 scad vertig
 • O noua tendinta in imobiliare
 • Targul Imobiliar Project Expo 7-9 m

 • Anunturi imobiliare din Sibiu, vanzari apartamente in Sibiu.
  Copyright Ziarul Imobiliar 2003 - 2012 - toate drepturile rezervate. "Ziarul Imobiliar" este marca inregistrata a firmei s.c Real Soft Invest SRL Sibiu
  Responsabilitatea pentru anunturile publicate pe Ziarul Imobiliar apartine doar persoanei/agentiei imobiliare care a publicat anuntul.