Imobiliare - publicarea de anunturi imobiliare in ziarul imobiliar
este 100% gratuita pentru proprietari, pentru agentii imobiliare consultati pagina cu oferta pentru agentii imobiliare
 
  21 Ianuarie 2018   Promoveaza proprietatea ta    |        |   Contact
articole
curs valutar
data:21/01/2018
1 euro = 4,6 Lei
1 dolar = 3,7 Lei
=
Imobiliare Sibiu
     

Imobiliare Sibiu

Cauti o locuinta in Sibiu?
Apartamente (548) Apartamente (235)
Garsoniere (67) Garsoniere (11)
Case (278) Case (52)
Vile (11) Vile (6)
Terenuri (115) Terenuri (0)
Spatii (32) Spatii (94)
 

Descrierea judetului Sibiu

Judetul Sibiu se bucura de o pozitionare centrala in tara dar si de una importanta in Europa facand legatura intre Balcani si Europa Centrala, datorita drumurilor comerciale pozitionate pe directia est-vest.
Varietatea la nivelul reliefului este data atat de prezenta Vf. Negoiu cu o altitudine de 2.535m dar si de cea a luncii raului Tarnava Mare unde altitudinea scade la 28m.
Aproximativ 30% din suprafata judetului este acoperita de munti:Muntii Fagaras, Lotru si Cindrel, iar 50% este acoperita de platourile Tarnave, Hartibaci si Secase ce sunt strabatute de vai adanci.
Hidrografia judetului este bogata si egal repartizata de suprafata acestuia.Raurile cele mai importante din aces judet sunt :Olt, Tarnava, Cibin si Hartibaci.
De asemenea,judetul se bucura de existenta lacurilor naturale - glaciare si sarate dar si de cele artificiale folosite pentru irigatii hidroenergie si recreere.
Clima judetului se caracterizeaza prin ierni moderate si veri racoroase.
Datorita prezentei muntilor, acest judet se bucura de asemenea de prezenta padurilor de foioase si conifere.
Dealurile sunt acoperite de fanete si livezi, dar si prezenta campiilor este favorabila acestea fiind traversate de rauri si bucurandu-se de prezenta lacurilor dulci si sarate.
Judetul Sibiu are sase mari rezervatii naturale:Lacul fara Fund de la Ocna Sibiului
Depozitele de calcar de la Cisnadioara si Turnu Rosu ,Rezervatia din Valea Sarba ,Lacurile Balea si Iezerele Cindrelului .
Ca si atractii turistice, la 30km de Sibiu se afla statiunea Paltinis care are partii de schi dotate cu telescaun.Pe langa aceasta statiune, Sibiul mai are si altele cum ar fi:Ocna Sibiului, Bazna si Miercurea Sibiului.
O alta zona importanta pentru Sibiu este zona Marginimii. Locuitorii acestei zone sunt cunoscuti ca fiind pastori ce pastreaza traditiile din zona.
In oras, cele mai importante puncte turistice sunt:
Turnul Scarilor, construit in secolul al XIII-lea,Piata Macelarilor,Muzeul Bruckenthal ,Biserica Franciscana Turnul Tamplarilor si Turnul Blanarilor.

Orasul Sibiu este mentionat in documete datate din sec XII sub numele asezarii romane Cedonia.
Aceasta zona avea propriile sale forme de organizare politica in momentul sosirii saxonilor ce s-au stabilit aici.
Saxonii au numit orasul Hermannsdorf si mai apoi Hermannstadt in timp ce romanii i-au dat numele de Sibiu. Documentele din jurul anului 1376 atesta ca orasul era un centru manufacturier important, aici existand oameni care practicau 25 de meserii.
Datorita acestor mestesugari, Sibiul a cunoscut o dezvoltare economica vizibila,urmarind dezvoltarea oraselor medievale.
In satul Biertan exista o inscriptie(Ego Zenovius votum poseni"-Eu, Zenovius, mi-am tinut cuvantul) datata din secolul IV.

Numarul exact de agentii imobiliare in Sibiu este necunoscut pentru moment, numarul de agentii imobiliare functionale in Sibiu depaseste 200.imobiliare Alba imobiliare Arad imobiliare Arges imobiliare Bacau imobiliare Bihor imobiliare Bistrita Nasaud imobiliare Botosani imobiliare Brasov imobiliare Braila imobiliare Bucuresti imobiliare Buzau imobiliare Caras Severin imobiliare Calarasi imobiliare Cluj imobiliare Constanta imobiliare Covasna imobiliare Dambovita imobiliare Dolj imobiliare Galati imobiliare Giurgiu imobiliare Gorj imobiliare Harghita imobiliare Hunedoara imobiliare Ialomita imobiliare Iasi imobiliare Ilfov imobiliare Maramures imobiliare Mehedinti imobiliare Mures imobiliare Neamt imobiliare Olt imobiliare Prahova imobiliare Satu Mare imobiliare Salaj imobiliare Sibiu imobiliare Suceava imobiliare Teleorman imobiliare Timis imobiliare Tulcea imobiliare Vaslui imobiliare Valcea imobiliare Vrancea

cele mai noi STIRI IMOBILIARE
Stiri-Imobiliare :
 • Programul Prima casa 2016
 • Cresc preturile locuintelor in 2016
 • Banii de la saltea aduc mai mult pr
 • Costa 275 mil. euro. Are fantana po
 • Vezi online situatia dosarului de g
 • Mai putin de trei luni la dispoziti
 • ANL a receptionat 482 de locuinte d
 • Locuintele noi se vand in mod egal
 • Ce locuinte prefera romanii in 2011
 • Imobiliarele si in 2011 scad vertig
 • O noua tendinta in imobiliare
 • Targul Imobiliar Project Expo 7-9 m

 • Anunturi imobiliare din Sibiu, vanzari apartamente in Sibiu.
  Copyright Ziarul Imobiliar 2003 - 2012 - toate drepturile rezervate. "Ziarul Imobiliar" este marca inregistrata a firmei s.c Real Soft Invest SRL Sibiu
  Responsabilitatea pentru anunturile publicate pe Ziarul Imobiliar apartine doar persoanei/agentiei imobiliare care a publicat anuntul.