Imobiliare - publicarea de anunturi imobiliare in ziarul imobiliar
este 100% gratuita pentru proprietari, pentru agentii imobiliare consultati pagina cu oferta pentru agentii imobiliare
 
  21 Ianuarie 2018   Promoveaza proprietatea ta    |        |   Contact
articole
curs valutar
data:21/01/2018
1 euro = 4,6 Lei
1 dolar = 3,7 Lei
=
Imobiliare Hunedoara
     

Imobiliare Hunedoara

Cauti o locuinta in Hunedoara?
Apartamente (53) Apartamente (0)
Garsoniere (13) Garsoniere (0)
Case (2) Case (0)
Vile (2) Vile (0)
Terenuri (9) Terenuri (0)
Spatii (3) Spatii (1)
 

Descrierea judetului Hunedoara

Judetul Hunedoara se afla in vestul Romaniei si se intinde pe suprafata de 2.9% din suprafata totala a Romaniei(7.016 kmp) si se afla pe locul 9 ca intindere.

razvan: POtrivit datelor ultimului recensamant, populatia judetului numara 584.712 licuitori ceea ce-l situeaza pe locul 19, avand o denistate de 69 loc./Kmp. Din totalul populatiei, 414.088 locuiesc in zona urbana, iar restul de 129.760 in zona rurala.
razvan: In partea nordica judetul se invecineaza cu judetul Cluj si cu judetul Bihor, in partea estica cu judetele Alba si Valcea, la sud cu judetul Gorj, iar granita vestica este comuna cu cea a judetelor Arad, Hunedoara si Caras-Severin.Principalele localitati ale judetului sunt municipiile Hunedoara, Petrosani, Brad, Orastie precum si orasele Calan, Hateg, Simeria, Vulcan, Petrila, Lupeni, Uricani si Aninoasa.
Principala forma de relief este muntele, in speta Masivul Retezat, unul dintre cele mai inalte din ROmania, cu inaltimi de 2.500 m. De asemenea, suprafata judetului este brazdata de rauri, care isi duc linistite cursul pe o lungime de aproximativ 500 Km si, poate cea mai importanta atractie o constituie lacurile glaciare in numar de peste 80.
Primele datari despre urme ale civilizatiei pe aceste meleaguri vin inca din paleologicul mijlociu, existand urme de civilizatie din a doua jumatate a epocii fierului. Cei care ci-au lasat amprenta timpurie a existentei lor au fost civilizatiile geto-dacice si apoi daco-romane. Incepand cu secolul al XIII-lea regiunea devine autoguvernanta, iar in secolole care urmeaza sunt scrise file de aur in istoria romanilor: batalia lui Iancu de Hunedoara impotriva otomanilor, rascoala iacobinilor condua de Horia, Closca si Crisan, de asenenea, Avram Iancu scrie pagini de istorie in timpul revolutiei din 1848 - 1849. Pe teritoriul judetului se afla unele dintre cele mai importante urme ale existentei noastre pe aceste meleaguri si anume: Cetatea Sarmizegetusa, capitala statului Dacia in vremea cand era condusa de Burebista si de Decebal si Ulpia Traiana Sarmizegetusa, capitala stabilita a romanilor dupa cucerirea Daciei.
razvan: Pe langa aceste vestigii ca si puncte de atractie turistica amintim Cetatea Devei, Cetatea de Colt, Cetatea de la Gradistea Muncelului, Castelul Corvinilor, Cetatea de la Blidaru, Cetatea de la Costesti, Cetatea Malaiesti, Prefectura Deva.
razvan: Nu trebuiesc omise muzeele care prezinta o tematica diversa: Muzeul Civilizatiei Dacia de la Deva, Muzeul de Istorie a Mineritului de la Brad, Muzeul Aurel Vlaicu din satul cu acelasi nume.

Numarul exact de agentii imobiliare in Hunedoara este necunoscut pentru moment.imobiliare Alba imobiliare Arad imobiliare Arges imobiliare Bacau imobiliare Bihor imobiliare Bistrita Nasaud imobiliare Botosani imobiliare Brasov imobiliare Braila imobiliare Bucuresti imobiliare Buzau imobiliare Caras Severin imobiliare Calarasi imobiliare Cluj imobiliare Constanta imobiliare Covasna imobiliare Dambovita imobiliare Dolj imobiliare Galati imobiliare Giurgiu imobiliare Gorj imobiliare Harghita imobiliare Hunedoara imobiliare Ialomita imobiliare Iasi imobiliare Ilfov imobiliare Maramures imobiliare Mehedinti imobiliare Mures imobiliare Neamt imobiliare Olt imobiliare Prahova imobiliare Satu Mare imobiliare Salaj imobiliare Sibiu imobiliare Suceava imobiliare Teleorman imobiliare Timis imobiliare Tulcea imobiliare Vaslui imobiliare Valcea imobiliare Vrancea

cele mai noi STIRI IMOBILIARE
Stiri-Imobiliare :
 • Programul Prima casa 2016
 • Cresc preturile locuintelor in 2016
 • Banii de la saltea aduc mai mult pr
 • Costa 275 mil. euro. Are fantana po
 • Vezi online situatia dosarului de g
 • Mai putin de trei luni la dispoziti
 • ANL a receptionat 482 de locuinte d
 • Locuintele noi se vand in mod egal
 • Ce locuinte prefera romanii in 2011
 • Imobiliarele si in 2011 scad vertig
 • O noua tendinta in imobiliare
 • Targul Imobiliar Project Expo 7-9 m

 • Anunturi imobiliare din Sibiu, vanzari apartamente in Sibiu.
  Copyright Ziarul Imobiliar 2003 - 2012 - toate drepturile rezervate. "Ziarul Imobiliar" este marca inregistrata a firmei s.c Real Soft Invest SRL Sibiu
  Responsabilitatea pentru anunturile publicate pe Ziarul Imobiliar apartine doar persoanei/agentiei imobiliare care a publicat anuntul.