Imobiliare - publicarea de anunturi imobiliare in ziarul imobiliar
este 100% gratuita pentru proprietari, pentru agentii imobiliare consultati pagina cu oferta pentru agentii imobiliare
 
  21 Ianuarie 2018   Promoveaza proprietatea ta    |        |   Contact
articole
curs valutar
data:21/01/2018
1 euro = 4,6 Lei
1 dolar = 3,7 Lei
=
Imobiliare Giurgiu
     

Imobiliare Giurgiu

Cauti o locuinta in Giurgiu?
Apartamente (0) Apartamente (0)
Garsoniere (0) Garsoniere (0)
Case (18) Case (0)
Vile (3) Vile (0)
Terenuri (18) Terenuri (0)
Spatii (0) Spatii (0)
 

Descrierea judetului Giurgiu

Judetul Giurgiu se afla in partea sudica a Romaniei, pe cursul inferior al Dunarii si este situat pe paralela de 43g 53' latitudine nordica si de meridianul 25g 59' longitudine estica. Se invecineaza cu judetul Calarasi la est, judetul Teleorman la vest, judetul Ilfov si judetul Arges la nord-vest si judetul Dimbovita la nord.Dunarea face granita judetului in partea de sud cu Bulgaria pe o lungime de 75 de kilometri si datorita acestui lucru are legaturi si cu Marea Neagra.Suprafata totala a judetului este de 3526 km patrati, ceea ce reprezinta 1.5% din cea totala a Romaniei. Resedinta administrativa a acestui judet este municipiul Giurgiu, situat la 64 km de capitala tarii pe ruta Bucuresti-Sofia-Atena sau Bucuresti-Istambul. Judetul este compus dintr-un municipiu, doua orase, 51 comune si 167 sate. In anul 2006, populatia judetului era de 284501 persoane si reprezenta 1,3 % din populatia Romaniei.Populatia activa a judetului este impartita pe domeniile de activitate urmatoare:agricultura, industria si comertul.Din totalul populatiei, 88.537 persoane locuiesc în mediul urban (29,72%) si 209.322 persoane locuiesc în mediul rural (70,27%).
Numele judetului a fost dat de numele unui cioban , San Giorgio, care i-a salvat pe locuitorii acestei zone de sub dominatia turcilor si a transformat aceasta zona in targ.Descoperirile arheologice din aceasta zona dateaza din Mezolitic (mileniile 10-7 i.Hr).Pe raul Arges, la Popesti se crede ca a fost localizata capitala lui Burebista.Aici a fost construit si orasul Theodorapolis al Imparatului Iustinian (483-565).
In acte scrise, insa, aceasta zona apare doar intr-un document ce dateaza din 1409. In aceasta zona, Mircea cel Batran zideste o cetate de piatra, legata de mal printr-un pod de lemn, solida si mereu intarita cunoscuta sub numele de Sin Giorgiu si a fost aparata de domnii Mircea cel Batran, Dan al II-lea, Vlad Tepes, cunoscand de-a lungul timpului victorii si infrangeri, treceri succesive de la o stapanire la alta.Aceasta santinela a capitalei la Dunare - cum a numit-o scriitorul Alexandru Vlahuta - a stat sub stapanirea Imperiului Otoman pana in 1829, cand a fost darimata. Cu acest ultim eveniment a luat sfarsit rolul sau istoric, din cetate ramanand numai cateva ruine.
Judetul Giurgiu prezinta ca obiective turistice nu numai peisajele naturale atat de diversificate si orginale, ci si dovezi incontestabile ale istoriei zbuciumate a Romaniei: monumentul de la Calugareni, antica Argedava (uniunea tribala daco-getica, locul de unde a aparut Burebista) etc.

Numarul exact de agentii imobiliare in Giurgiu este necunoscut pentru moment.imobiliare Alba imobiliare Arad imobiliare Arges imobiliare Bacau imobiliare Bihor imobiliare Bistrita Nasaud imobiliare Botosani imobiliare Brasov imobiliare Braila imobiliare Bucuresti imobiliare Buzau imobiliare Caras Severin imobiliare Calarasi imobiliare Cluj imobiliare Constanta imobiliare Covasna imobiliare Dambovita imobiliare Dolj imobiliare Galati imobiliare Giurgiu imobiliare Gorj imobiliare Harghita imobiliare Hunedoara imobiliare Ialomita imobiliare Iasi imobiliare Ilfov imobiliare Maramures imobiliare Mehedinti imobiliare Mures imobiliare Neamt imobiliare Olt imobiliare Prahova imobiliare Satu Mare imobiliare Salaj imobiliare Sibiu imobiliare Suceava imobiliare Teleorman imobiliare Timis imobiliare Tulcea imobiliare Vaslui imobiliare Valcea imobiliare Vrancea

cele mai noi STIRI IMOBILIARE
Stiri-Imobiliare :
 • Programul Prima casa 2016
 • Cresc preturile locuintelor in 2016
 • Banii de la saltea aduc mai mult pr
 • Costa 275 mil. euro. Are fantana po
 • Vezi online situatia dosarului de g
 • Mai putin de trei luni la dispoziti
 • ANL a receptionat 482 de locuinte d
 • Locuintele noi se vand in mod egal
 • Ce locuinte prefera romanii in 2011
 • Imobiliarele si in 2011 scad vertig
 • O noua tendinta in imobiliare
 • Targul Imobiliar Project Expo 7-9 m

 • Anunturi imobiliare din Sibiu, vanzari apartamente in Sibiu.
  Copyright Ziarul Imobiliar 2003 - 2012 - toate drepturile rezervate. "Ziarul Imobiliar" este marca inregistrata a firmei s.c Real Soft Invest SRL Sibiu
  Responsabilitatea pentru anunturile publicate pe Ziarul Imobiliar apartine doar persoanei/agentiei imobiliare care a publicat anuntul.