Imobiliare - publicarea de anunturi imobiliare in ziarul imobiliar
este 100% gratuita pentru proprietari, pentru agentii imobiliare consultati pagina cu oferta pentru agentii imobiliare
 
  21 Ianuarie 2018   Promoveaza proprietatea ta    |        |   Contact
articole
curs valutar
data:21/01/2018
1 euro = 4,6 Lei
1 dolar = 3,7 Lei
=
Imobiliare Galati
     

Imobiliare Galati

Cauti o locuinta in Galati?
Apartamente (158) Apartamente (83)
Garsoniere (5) Garsoniere (13)
Case (21) Case (1)
Vile (35) Vile (2)
Terenuri (61) Terenuri (2)
Spatii (16) Spatii (21)
 

Descrierea judetului Galati

Judetul Galati se afla in partea se sud-est a tarii 45s25' si 46s10' latitudine nordica, 27s20' si 28s10' longitudine estica. Se invecineaza in partea de nord cu judetul Vaslui si judetul Vrancea, spre sud cu judetul Braila si judetul Tulcea la est cu Republica Moldova si Ucraina iar la vest cu judetul Vrancea. Este pozitionat in provincia Molova si face parte din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (împreuna cu judetele Vrancea, Buzau, Braila, Constanta si Tulcea), din Euroregiunea Dunarii de Jos (alaturi de raioanele din sudul Republicii Moldova si vestul Ucrainei) precum si din Zona Economica Libera Galati-Giurgiulesti-Reni. Judetul Galati are resedinta administrativa in municipiul cu acelasi nume si are o suprafata totala de 4.446 kilometri patrati reprezentand 1.9% din suprafata totala a tarii si 619.556 locuitori fiind pe locul 10 in tara la aceasta categorie cu densitatea de 139 loc/km patrat.
Judetul Galati se afla in aia judetelor pericarpatice, dunarene deoarece se afla relativ aproape de Marea Neagra, la confluenta a trei mari ape curgatoare - Dunarea, Siret, Prut si la incrucisarea unor mari drumuri comerciale.
Clima judetului Galati este una continentala, avand in vedere pozitionarea sa pe harta Romaniei si a lumii, aceasta fiind mai umeda si mai racoroasa vara si mai umeda si mai putin rece iarna.
Altitudinile din acest judet variaza intre 310 m in nord si 5 -10 m la sud.
Descoperirile arheologice din aceasta zona dateaza din paleolitic, aceasta asezare fiind cunoscuta pe atunci sub numele de Mila 80 de pe Dunare.De asemenea s-au gasit fortificatiile geto-dacice de la varsarea Siretului in Dunare,care au fost transformate intr-un castrum militar si asezare civila. Aceasta zona a fost una de legatura intre Moldova si in tarile din nordul Marii Negre.Prin aceasta zona treceau drumurile comerciale romane si grecesti.Autoritatea statala din zona a transformat orasul in oras-port si a devenit important centru economic si comercial, fiind singurul port liber al Romaniei timp de multe secole.
Din punct de vedere turistic, judetul galati are urmatoarele atractii: rezervatia naturala din judetul Galati, localizata pe nisipurile din campia Tecuciului si anume la sud de localitatea Liesti, in jurul satului Hanu Conachi,rezervatia paleontologica de la Barbosi cu o suprafata de circa 1 ha, cuprinzand fosile de moluste din faza Euxinului vechi, a treia rezervatie paleontologica se afla langa orasul Tecuci, pe soseaua Tecuci-Valea Marului-Pechea-Galati, cu o suprafata de 1,5 ha.,pe teritoriul comunei Baneasa, intre localitatile Baneasa si Roscani, se afla Padurea Baneasa, in care, pe langa padurea in sine este ocrotit si bujorul salbatic, pe seama caruia s-au creat legende si o mare serbare populara care are loc in fiecare an. etc.

Numarul exact de agentii imobiliare in Galatii este necunoscut pentru moment.imobiliare Alba imobiliare Arad imobiliare Arges imobiliare Bacau imobiliare Bihor imobiliare Bistrita Nasaud imobiliare Botosani imobiliare Brasov imobiliare Braila imobiliare Bucuresti imobiliare Buzau imobiliare Caras Severin imobiliare Calarasi imobiliare Cluj imobiliare Constanta imobiliare Covasna imobiliare Dambovita imobiliare Dolj imobiliare Galati imobiliare Giurgiu imobiliare Gorj imobiliare Harghita imobiliare Hunedoara imobiliare Ialomita imobiliare Iasi imobiliare Ilfov imobiliare Maramures imobiliare Mehedinti imobiliare Mures imobiliare Neamt imobiliare Olt imobiliare Prahova imobiliare Satu Mare imobiliare Salaj imobiliare Sibiu imobiliare Suceava imobiliare Teleorman imobiliare Timis imobiliare Tulcea imobiliare Vaslui imobiliare Valcea imobiliare Vrancea

cele mai noi STIRI IMOBILIARE
Stiri-Imobiliare :
 • Programul Prima casa 2016
 • Cresc preturile locuintelor in 2016
 • Banii de la saltea aduc mai mult pr
 • Costa 275 mil. euro. Are fantana po
 • Vezi online situatia dosarului de g
 • Mai putin de trei luni la dispoziti
 • ANL a receptionat 482 de locuinte d
 • Locuintele noi se vand in mod egal
 • Ce locuinte prefera romanii in 2011
 • Imobiliarele si in 2011 scad vertig
 • O noua tendinta in imobiliare
 • Targul Imobiliar Project Expo 7-9 m

 • Anunturi imobiliare din Sibiu, vanzari apartamente in Sibiu.
  Copyright Ziarul Imobiliar 2003 - 2012 - toate drepturile rezervate. "Ziarul Imobiliar" este marca inregistrata a firmei s.c Real Soft Invest SRL Sibiu
  Responsabilitatea pentru anunturile publicate pe Ziarul Imobiliar apartine doar persoanei/agentiei imobiliare care a publicat anuntul.