Imobiliare - publicarea de anunturi imobiliare in ziarul imobiliar
este 100% gratuita pentru proprietari, pentru agentii imobiliare consultati pagina cu oferta pentru agentii imobiliare
 
  21 Ianuarie 2018   Promoveaza proprietatea ta    |        |   Contact
articole
curs valutar
data:21/01/2018
1 euro = 4,6 Lei
1 dolar = 3,7 Lei
=
Imobiliare Constanta
     

Imobiliare Constanta

Cauti o locuinta in Constanta?
Apartamente (992) Apartamente (253)
Garsoniere (171) Garsoniere (57)
Case (384) Case (5)
Vile (289) Vile (9)
Terenuri (760) Terenuri (1)
Spatii (45) Spatii (78)
 

Descrierea judetului Constanta

Judetul Constanta este situat in Sud-estul Romaniei si are ca granita estica tarmul Marii Negre.Are o suprafata de 7.055kmp iar ultimul recensamant realizat in 1996 arata ca are 747.122 locuitori.
47%din populatia judetului Constanta locuieste in resedinta de judet cu acelasi nume. Orasul Constanta este al doilea ca numar de locuitori din tara, dupa Bucuresti.
Relieful judetului este predominant de podis insa exista si forme de relief specifice zonei, cum ar fi lagunele,lacurile si estuarele. Altitudinile sunt scazute.
Clima din aceasta zona este temperat continentala cu influente pontice, iar demperatura medie anuala este de aproximativ 10-11 grade Celsius.
Orasul Constanta are o importanja majora in tara avand in vedere ca este cel mai important port al tarii.
Impreuna cu judetul Tulcea, Constanta face parte din vechea provincie Dobrogea fiind pozitionata pe tarmul Vestic al Pontus Exinus (Marea Neagra).
Aceste provincii isi au originile inca din vremea Greciei Antice, iar asezarile din Dobrogea sunt printre cele mai vechi din tara:Tomis - astazi Constanta a sarbatorit 2500 de existenta in anul 1991,Callatis - astazi Mangalia,Histria
Axiopolis - astazi Cernavoda.
Fiind o asezare situata la granita dintre civilizatii, Constanta a fost si continua sa fie un nod de comunicare si comert deosebit de important, viata de aici desfasurandu-se, in timp, intr-o stransa relatie cu istoria romanilor.
Orasul Tomis, care aminteste de poetul latinPublius Ovidius Naso, trimis in exil de imparatul roman Augustus.
Pentru ca si-a pastrat stabilitatea de-a lungul perioadei bizantine, orasul Tomis a cunoscut o dezvoltare peplan social, economic si cultural.
O reala dezvoltare a orasului Constanta dar si a zonei dinspre Dunare si Marea Neagra a fost cel mai bine resimtita dupa anul 1877.
Numele orasului a fost dat de catre imparatul Constantin.

Ca si obiective turistice, Constanta are o colectie impresionanta de statui romane, printre care se numara si Zeita Fortuna, Zeul Pontos si Sarpele Glicon.Aceste statui au fost descoiperite in anul 1962.
De asemenea DELFINARIUL si ACVARIUL sunt locuri in care se poate studia fauna si flora Marii Negre.

Vara, aeroportul din Constanta are legaturi catre si dinspre cele mai importante orase din Europa.

Litoralul este de asemenea o zona turistica foarte dezvoltata, aici venind atat turisti straini cat si romani de-a lungul verii.

Numarul exact de agentii imobiliare in Constanta este necunoscut pentru moment.imobiliare Alba imobiliare Arad imobiliare Arges imobiliare Bacau imobiliare Bihor imobiliare Bistrita Nasaud imobiliare Botosani imobiliare Brasov imobiliare Braila imobiliare Bucuresti imobiliare Buzau imobiliare Caras Severin imobiliare Calarasi imobiliare Cluj imobiliare Constanta imobiliare Covasna imobiliare Dambovita imobiliare Dolj imobiliare Galati imobiliare Giurgiu imobiliare Gorj imobiliare Harghita imobiliare Hunedoara imobiliare Ialomita imobiliare Iasi imobiliare Ilfov imobiliare Maramures imobiliare Mehedinti imobiliare Mures imobiliare Neamt imobiliare Olt imobiliare Prahova imobiliare Satu Mare imobiliare Salaj imobiliare Sibiu imobiliare Suceava imobiliare Teleorman imobiliare Timis imobiliare Tulcea imobiliare Vaslui imobiliare Valcea imobiliare Vrancea

cele mai noi STIRI IMOBILIARE
Stiri-Imobiliare :
 • Programul Prima casa 2016
 • Cresc preturile locuintelor in 2016
 • Banii de la saltea aduc mai mult pr
 • Costa 275 mil. euro. Are fantana po
 • Vezi online situatia dosarului de g
 • Mai putin de trei luni la dispoziti
 • ANL a receptionat 482 de locuinte d
 • Locuintele noi se vand in mod egal
 • Ce locuinte prefera romanii in 2011
 • Imobiliarele si in 2011 scad vertig
 • O noua tendinta in imobiliare
 • Targul Imobiliar Project Expo 7-9 m

 • Anunturi imobiliare din Sibiu, vanzari apartamente in Sibiu.
  Copyright Ziarul Imobiliar 2003 - 2012 - toate drepturile rezervate. "Ziarul Imobiliar" este marca inregistrata a firmei s.c Real Soft Invest SRL Sibiu
  Responsabilitatea pentru anunturile publicate pe Ziarul Imobiliar apartine doar persoanei/agentiei imobiliare care a publicat anuntul.