Imobiliare - publicarea de anunturi imobiliare in ziarul imobiliar
este 100% gratuita pentru proprietari, pentru agentii imobiliare consultati pagina cu oferta pentru agentii imobiliare
 
  21 Ianuarie 2018   Promoveaza proprietatea ta    |        |   Contact
articole
curs valutar
data:21/01/2018
1 euro = 4,6 Lei
1 dolar = 3,7 Lei
=
Imobiliare Braila
     

Imobiliare Braila

Cauti o locuinta in Braila?
Apartamente (1) Apartamente (0)
Garsoniere (1) Garsoniere (0)
Case (3) Case (0)
Vile (2) Vile (0)
Terenuri (5) Terenuri (0)
Spatii (4) Spatii (0)
 

Descrierea judetului Braila

Judetul Braila ocupa o mare parte din Lunca Siretului inferior, o parte din Campia Baraganului, din Campia Salcioara si Campia Buzaului, avand in vedere pozitionarea acestuia in sud-estul Romaniei. Judetul Braila cuprinde si Insula Mare a Brailei. Judetul Braila are o suprafata de 4.766 kilometri patrati,ceea ce reprezinta 2% din totalul tarii. Populatia judetului este de 373.174 locuitori.Judetul se invecineaza cu judetul Galati la nord, judetul Tulcea la est, judetul Ialomita la sud si judetul Buzau la vest.
Capitala judetului este in municipiul Braila.
Relieful judetului este in mare parte uniform avand in vedere faptul ca predomina altitudinile joase(de campie). Doar in zona apelor curgatoare, crovurilor si depresiunilor lacustre relieful este putin mai accidentat.
Clima judetului este temperat continentala insa are nuante excesive in vest si mai moderate in zona Insulei Mari a Brailei si in Lunca Siretului.
Avand in vedere pozitionarea judetului in apropiere de Marea Neagra, temperaturile din aceasta zona sunt cu 1.5 grade mai ridicate decat in zonele obisnuite de campie.

Vestigii arheologice atesta prezenta oamenilor in zona judetului Braila inca din jurul anului 5.000 i Hr. , acestea dovedind continuitatea vietii si civilizatiei in aceasta zona.
Primele atestari documentare despre Braila dateaa de acum 630 de ani. Atunci, domnitorul Tarii Romanesti Vlaicu I a oferit comerciantilor din Brasov privilegiul de a-si vinde marfurile in Braila.
Locuitorii zonei se ocupau cu agricultura, cresterea animalelor si pescuitul pe malul vestic al Dunarii.
Stema orasului braila a fost simbolul comertului, un velier, reprezentand ocupatia principala a oamenilor din aceasta zona.Braila a fost declarat port-liber in anul 1836 iar aici a luat fiinta Camera de Arbitraj Comercial (1836), Bursa de cereal si Bunuri (1882), Curtea Comerciala si Banca Comerciala.
Viata economica infloritoare din aceasta zona a facut ca Braila sa fie unul din cele mai importante centre comerciale din Romania.
Dintre obiectvele turistice importante din zona amintim:Biserica Greceasca (1863-1872), cu vitralii valoroase,Manastirea Maxineni La 35 de kilometri de orasul Braila,Manastirea Lacu Sarat - constructie in intregime din lemn in statiunea Lacu-Sarat,Muzeul Brailei - unul din cele mai mari din tara, Orologiul -Braila (1909), pe soclul sau este marcata o corabie cu panze - simbol al portului de pescari, etc.

Numarul exact de agentii imobiliare in Braila este necunoscut pentru moment.imobiliare Alba imobiliare Arad imobiliare Arges imobiliare Bacau imobiliare Bihor imobiliare Bistrita Nasaud imobiliare Botosani imobiliare Brasov imobiliare Braila imobiliare Bucuresti imobiliare Buzau imobiliare Caras Severin imobiliare Calarasi imobiliare Cluj imobiliare Constanta imobiliare Covasna imobiliare Dambovita imobiliare Dolj imobiliare Galati imobiliare Giurgiu imobiliare Gorj imobiliare Harghita imobiliare Hunedoara imobiliare Ialomita imobiliare Iasi imobiliare Ilfov imobiliare Maramures imobiliare Mehedinti imobiliare Mures imobiliare Neamt imobiliare Olt imobiliare Prahova imobiliare Satu Mare imobiliare Salaj imobiliare Sibiu imobiliare Suceava imobiliare Teleorman imobiliare Timis imobiliare Tulcea imobiliare Vaslui imobiliare Valcea imobiliare Vrancea

cele mai noi STIRI IMOBILIARE
Stiri-Imobiliare :
 • Programul Prima casa 2016
 • Cresc preturile locuintelor in 2016
 • Banii de la saltea aduc mai mult pr
 • Costa 275 mil. euro. Are fantana po
 • Vezi online situatia dosarului de g
 • Mai putin de trei luni la dispoziti
 • ANL a receptionat 482 de locuinte d
 • Locuintele noi se vand in mod egal
 • Ce locuinte prefera romanii in 2011
 • Imobiliarele si in 2011 scad vertig
 • O noua tendinta in imobiliare
 • Targul Imobiliar Project Expo 7-9 m

 • Anunturi imobiliare din Sibiu, vanzari apartamente in Sibiu.
  Copyright Ziarul Imobiliar 2003 - 2012 - toate drepturile rezervate. "Ziarul Imobiliar" este marca inregistrata a firmei s.c Real Soft Invest SRL Sibiu
  Responsabilitatea pentru anunturile publicate pe Ziarul Imobiliar apartine doar persoanei/agentiei imobiliare care a publicat anuntul.