Imobiliare - publicarea de anunturi imobiliare in ziarul imobiliar
este 100% gratuita pentru proprietari, pentru agentii imobiliare consultati pagina cu oferta pentru agentii imobiliare
 
  30 Mai 2017   Promoveaza proprietatea ta    |        |   Contact
articole
curs valutar
data:30/05/2017
1 euro = 4,5637 Lei
1 dolar = 4,0822 Lei
=

Programul Prima casa 2016

Din 4 ianuarie 2016, se pot depune dosare pentru programul Prima Casa. Fondurile disponibile sunt insa aproape la jumatate fata de anul trecut - doar 1,5 miliarde de lei.
Programul guvernamental ramane in continuare extrem de tentant pentru cei care vor sa-si cumpere o locuinta, chiar daca dobanzile la imprumturile ipotecare clasice sunt cam la fel. Diferenta o face insa avansul perceput de banci - doar 5% pentru Prima Casa.
"200 milioane provin din rambursarile creditelor anterioare, adica arata ca mecanismul functioneaza, oamenii iti platesc ratele, oamenii au inchis deja contracte ti acetti bani s-au reintors, pot fi folositi pentru garantii suplimentare. Trebuie spus ca s-a redus marja ROBOR care intra in program, de la 2,5, cat a fost in cursul anului 2015, la 2%", spune Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Guvernului, potrivit digi24.ro.
Banii alocati in total sunt insa la jumatate fata de 2015. Anul trecut au fost cumparate prin acest program 30 de mii de locuinte. Valoarea medie a unui imprumut luat prin programul Prima Casa este de 38.000 de euro. Oferte imobiliare din judetul Sibiu.

articol citit de 2769 ori
03 Ianuarie 2016

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

DnYfwjTXX

Visų pirma – čia ne paprastas flešiukas todÄ—l jame esančių duomenų be papildomo programotoriaus atnaujinti nepavyktų. Plius Jei jis ten kaip gudriai įlituotas, išvis tektų jį išlituoti ir tik tada programuoti, O lituoti tokias mi;«kr&scaronÅkes tikrai nÄ—ra smagu…


Fediuc mona elena

Suntem an cautarea unui imobil cum am putea gasi prin prima casa


Fediuc mona elena

Răspuns prin email la.nichiformona960@gmail.com va multumim


Reichel

Oferta de împrumut și finanțare rapidă: Am acordarea de împrumut variind de la 2000 la 8000000 € orice persoană care are adevărat nevoie și cu condiții care fac viața mai ușoară. vă rog să-mi contactați prin adresa mea de mail pentru mai multe informații. E-mail: reicheldirk33@gmail.comAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

Pentru a viziona arhiva cu stiri imobiliare apasati pe Stiri Imobiliare
Selecteaza judetul dorit
Imobiliare Bucuresti Imobiliare Salaj Imobiliare Ilfov

Anunturi imobiliare din Sibiu, vanzari apartamente in Sibiu.
Copyright Ziarul Imobiliar 2003 - 2012 - toate drepturile rezervate. "Ziarul Imobiliar" este marca inregistrata a firmei s.c Real Soft Invest SRL Sibiu
Responsabilitatea pentru anunturile publicate pe Ziarul Imobiliar apartine doar persoanei/agentiei imobiliare care a publicat anuntul.