Imobiliare - publicarea de anunturi imobiliare in ziarul imobiliar
este 100% gratuita pentru proprietari, pentru agentii imobiliare consultati pagina cu oferta pentru agentii imobiliare
 
  30 Mai 2017   Promoveaza proprietatea ta    |        |   Contact
articole
curs valutar
data:30/05/2017
1 euro = 4,5637 Lei
1 dolar = 4,0822 Lei
=

Cresc preturile locuintelor in 2016

Expertii din piata imobiliara sustin ca anul 2016 va fi marcat de o crestere a preturilor locuintelor din Romania, cat si segmentul rezidential in sine. Chiar daca plafonul pentru Prima Casa a fost redus la 1,5 miliarde lei, iar legea darii in plata ar putea sa fie aprobata, aceste impedimente nu vor putea opri ascensiunea segmentului rezidential. Conform arenaconstruct.ro, expertii din piata imobiliara romaneasca prevad un an 2016 foarte bun pentru piata rezidentiala din tara. Cu toate ca plafonul pentru programul Prima Casa a fost redus de la 2,8 miliarde lei la 1,5 miliarde lei, iar legea darii in plata este posibil sa fie adoptata, preturile locuintelor din Romania vor creste, la fel ca intreaga piata. Argumentul principal pentru care legea darii in plata nu ar afecta foarte mult debitorii este pentru ca romanii au mentalitate de proprietari. De altfel, Romania este tara cu cei mai multi proprietari de locuinte din intreaga Europa si este foarte greu de crezut ca lucrurile s-ar putea schimba. TVA-ul de 5% se aplica pentru locuintele de pana la 100.000 euro Cresterea plafonului de pret pentru locuintele care se incadreaza la TVA-ul de 5%, pana la 100.000 euro, va contribui la un avans al pretentiilor proprietarilor pentru imobile.

articol citit de 2717 ori
21 Decembrie 2015

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

ftK6bxfPRrn

Tror nog inte du behöver vara orolig. Frågan är väl om du blir erbjuden jobb på en ort där du kan tänka dig bo Kanske ett lyorpxblem :)Hoppas allt löser sig till det bästaAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

Pentru a viziona arhiva cu stiri imobiliare apasati pe Stiri Imobiliare
Selecteaza judetul dorit
Imobiliare Bucuresti Imobiliare Salaj Imobiliare Ilfov

Anunturi imobiliare din Sibiu, vanzari apartamente in Sibiu.
Copyright Ziarul Imobiliar 2003 - 2012 - toate drepturile rezervate. "Ziarul Imobiliar" este marca inregistrata a firmei s.c Real Soft Invest SRL Sibiu
Responsabilitatea pentru anunturile publicate pe Ziarul Imobiliar apartine doar persoanei/agentiei imobiliare care a publicat anuntul.