Imobiliare - publicarea de anunturi imobiliare in ziarul imobiliar
este 100% gratuita pentru proprietari, pentru agentii imobiliare consultati pagina cu oferta pentru agentii imobiliare
 
  30 Mai 2017   Promoveaza proprietatea ta    |        |   Contact
articole
curs valutar
data:30/05/2017
1 euro = 4,5637 Lei
1 dolar = 4,0822 Lei
=

Vezi online situatia dosarului de garantare Prima Casa

Clientii bancilor care au aplicat pentru dosarul de Prima Casa pot afla rapid daca dosarul lor a fost transmis catre FNGCIMM, daca acestea au intrat in lucru si daca au fost aprobate sau respinse. FNGCIMM (Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii ) a lansat o aplicatie online unde cei care au solicitat un credit prin programul Prima Casa, pot urmari situatia propriului dosar in timp real. Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii raspunde cererii clientilor de a afla cat mai rapid si transparent situatia dosarelor de garantare. Practic , pentru a afla detalii despre dosarul de garantare, clientul trebuie sa acceseze site-ul oficial al Fondul Na?ional de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii , pe urmatorul link http://starepc.fngcimm.ro , apoi trebuie completate datele din formular : banca unde s-a depus solicitarea de credit Prima Casa, numele si prenumele solicitantului, data nasterii, tipul imobilului adus in garantie si judetul unde se afla acesta . Aceasta aplicatie ne ofera informatii cand a fost trimis dosarul de garantare impreuna cu solicitarea de garantare de catre banca creditoare catre FNGCIMM, informatii de cand a fost preluat dosaul si intra in lucru, solutionarea dosarului pozitiva sau negativa si momentul in care dosarul este trimis catre banca creditoare. Practic clientii sunt scutiti de telefoane catre consilierii de credite cerand informatii despre situatia dosarelor de garantare Prima Casa.

articol citit de 4855 ori
15 Septembrie 2014

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

Imobiliaredeluxcluj

Foarte utila aplicatia, Multumiri din partea agentiei imobiliaredeluxcluj.ro


Reichel

Oferta de împrumut și finanțare rapidă: Am acordarea de împrumut variind de la 2000 la 8000000 € orice persoană care are adevărat nevoie și cu condiții care fac viața mai ușoară. vă rog să-mi contactați prin adresa mea de mail pentru mai multe informații. E-mail: reicheldirk33@gmail.comAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

Pentru a viziona arhiva cu stiri imobiliare apasati pe Stiri Imobiliare
Selecteaza judetul dorit
Imobiliare Bucuresti Imobiliare Salaj Imobiliare Ilfov

Anunturi imobiliare din Sibiu, vanzari apartamente in Sibiu.
Copyright Ziarul Imobiliar 2003 - 2012 - toate drepturile rezervate. "Ziarul Imobiliar" este marca inregistrata a firmei s.c Real Soft Invest SRL Sibiu
Responsabilitatea pentru anunturile publicate pe Ziarul Imobiliar apartine doar persoanei/agentiei imobiliare care a publicat anuntul.